Daha fazla
Masaüstü bilgisayarımın mikrofonu 1 gün önce durduk yere çalışmamaya başladı. Ses kayıt denemelerinde ise 10 km uzaktan geliyormuş gibi oluyor bazen ise ses hiç gelmiyor. Discord'da ise hiç ses yok.
Denediğim yöntemler şu şekilde.
- Realtek ayarları ile uğraştım.
- Ses ayarları.
- Windows sıfırladım.
- BIOS pilini söktüm.
- Realtek driver kaldırdım( şu an menüsü de yok, gelmesi için de pek çok yöntem denedim olmadı)
Velhasıl-kelam arkadaşlar bir anda gitti 50 tane yöntem denedim, Windows sıfırladım olmadı. Realtek menüsü, Gigabyte sitesinden driver indirmeme rağmen görünmüyor sorunun kaynağını bulmayı geçin daha menüyü çözemedim kafayı yemek üzereyim. Kayıp ilanı olan menü ise bu şekilde.
- Ses ayarları.
- Windows sıfırladım.
- BIOS pilini söktüm.
- Realtek driver kaldırdım( şu an menüsü de yok, gelmesi için de pek çok yöntem denedim olmadı)
Velhasıl-kelam arkadaşlar bir anda gitti 50 tane yöntem denedim, Windows sıfırladım olmadı. Realtek menüsü, Gigabyte sitesinden driver indirmeme rağmen görünmüyor sorunun kaynağını bulmayı geçin daha menüyü çözemedim kafayı yemek üzereyim. Kayıp ilanı olan menü ise bu şekilde.
Realtek menüsü halloldu dostlarım ama mikrofon hala aynı.Masaüstü bilgisayarımın mikrofonu 1 gün önce durduk yere çalışmamaya başladı. Ses kayıt denemelerinde ise 10 km uzaktan geliyormuş gibi oluyor bazen ise ses hiç gelmiyor. Discord'da ise hiç ses yok.
- Ses ayarları.
- Windows sıfırladım.
- BIOS pilini söktüm.
![]()
Son düzenleme: