Masaüstü bilgisayarın eksileri

Masaüstü adamdır taşınamaması dışında. Hem toplama ile daha ucuza gelir hem de bütçen uygun olduğu zaman parçaları tek tek upgrade edebilirsin.

Ağır. Günümüz ekonomisine göre pahalı parçalar. Virüslerle uğraşma vs....

Neye gore eksilerini tartisiyoruz?
Laptop'a goreyse agir olmasi, fazla yer kaplamasi, odayi daha fazla isitmasi, genelde montaji senin yapiyor olman vs.
Konsollara goreyse baska.
Temizlemesi falan sıkıntı oluyor mu yani? Ve ne sıklıkla temizlenir? Isınır mı?

Masaüstünün dediğin şekilde taşınabilir olmaması konusunda hiçbir eksisi yok tabi ki. Özgür upgrade imkanı en önemli artısı denilenilir.

Hayatımda hiç masaüstü bilgisayarım olmadı birazcıkda alışkanlık meselesi bence oyun oynarken masada oynuyorum yemek yerken youtubedan bir şeyler izlemek için salona getiriyorum uyurken film izlerken yatağa koyuyorum şuan bir masaüstü bilgisayar kullanmam imkansız. Bence bu çok büyük bir artı ama bu tarz bir alışkanlığın yoksa masaüstüde kullanılabilinir artık eskisi gibi ciddi bir performans farkı yok ama ekran farkı gerçekten önemli 15.6 60hz monütörde bir şey yapmak ile 26 inç 144hz monütörde bir şey yapmak arasında çok ciddi bir fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…