bektss Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 25 31 Mayıs 2018 #1 Hocam bilgisayarım çok tozlandı ve temizlemek istiyorum. Bilgisayarın parçalarını çıkarmak istemiyorum çünkü bilgisayar hakkında pek fazla bilgim yok. Bilgisayarımı nasıl temizleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2018
Hocam bilgisayarım çok tozlandı ve temizlemek istiyorum. Bilgisayarın parçalarını çıkarmak istemiyorum çünkü bilgisayar hakkında pek fazla bilgim yok. Bilgisayarımı nasıl temizleyebilirim?
FAUST Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2018 #2 En temizi kompresör yardımıyla oluyor. *El kompresörü.
bsduman Hectopat Katılım 24 Ocak 2017 Mesajlar 37 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2018 #3 Detaylı temizlik istemiyorsan kasanın yan panelini açıp temizleyebilirsin. Parçaları çıkarmana gerek kalmaz.
Detaylı temizlik istemiyorsan kasanın yan panelini açıp temizleyebilirsin. Parçaları çıkarmana gerek kalmaz.
P3rcy Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 776 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmit 31 Mayıs 2018 #4 Ben süpürge makinesi ile temizliyorum, ne kadar doğru ne kadar zararsız bilmiyorum fakat bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım açıkçası.
Ben süpürge makinesi ile temizliyorum, ne kadar doğru ne kadar zararsız bilmiyorum fakat bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım açıkçası.
bektss Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 25 31 Mayıs 2018 #5 FAUST dedi: En temizi kompresör yardımıyla oluyor. *El kompresörü. Genişletmek için tıkla... Peki el kompresörü yerine fön makinesiyle yapsam yine temizlenir mi ?
FAUST dedi: En temizi kompresör yardımıyla oluyor. *El kompresörü. Genişletmek için tıkla... Peki el kompresörü yerine fön makinesiyle yapsam yine temizlenir mi ?
FAUST Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2018 #6 bektss dedi: Peki el kompresörü yerine fön makinesiyle yapsam yine temizlenir mi ? Genişletmek için tıkla... Eğer güçlüyse ve tabiki soğuk modu varsa evet.
bektss dedi: Peki el kompresörü yerine fön makinesiyle yapsam yine temizlenir mi ? Genişletmek için tıkla... Eğer güçlüyse ve tabiki soğuk modu varsa evet.