ngencaygenc Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #1 Dizüstü bilgisayarını sadece ekran olarak kullanmak istiyorum. Hdmi kablo ile. Denetim Masası > Tüm Denetim Masası Öğeleri > Görüntü'ye girip birçok seçeneği denedim. Fakat olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2014
Dizüstü bilgisayarını sadece ekran olarak kullanmak istiyorum. Hdmi kablo ile. Denetim Masası > Tüm Denetim Masası Öğeleri > Görüntü'ye girip birçok seçeneği denedim. Fakat olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 14 Ağustos 2014 #2 Mümkün değil diye biliyorum. Monitörüm kırıldığında alana kadar yapmak istedim ama ben beceremedim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Ağustos 2014 #3 Dizüstü bilgisayarların ekranları çıkış birimi olmadığı için böyle bir şey mümkün değil.