Masaüstü Bilgisayarlar bölümünden bayılanlar için can kurtaran ''Diğer Konu Dışı''

Makaleler
6
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sürekli şu şu bütçeye sistem önerisi adlı konulardan hepimiz sıkıldık, hep aynı muhabbet. Açıkçası bu kısım olmasa Sosyal'e girmem diyebilirim. Neyse ki Diğer Konu Dışı var konular eğlenceli geçiyor. Eğer sizde sistem toplama konularından sıkıldıysanız Diğer Konu Dışı'nı seçin!

''Diğer Konu Dışı'' bölümü benim de sevdiğim bir bölüm. Fakat bu bölüm benim Technopat/ Sosyale takılma sebebim değil. Hatta yalnızca bu bölüm olmuş olsa idi bir dakika durmazdım buralarda.

Denildiği gibi, cevap verilmesi, gezilmesi, bakılması gereken çok konu var ancak ne var ki çoğumuz ''Yeni Mesajlar bölümüne baktığımızda karşımıza daha çok sistem önerileri geldiğinden Sosyal'in o konulardan ibaret olduğunu sanıyoruz.

Tabi bölümleri gezmek en mantıklısı. Bu vesileyle sosyalin ne kadar zengin menüye sahip olduğunu görebiliyoruz. Tabi bu menüye ''Modifiye Sistemler/ PC'ler'' in de eklenmesi hiç fena olmazdı.

Bende düşüncelerimi paylaşmak isterim.

Telefonlar kısmı kanayan yara. İphone bölümünde ya bir iphone kavgası var yada iphone 5 alınır mı , iphone 5 s halen alınır mı gibi aynı konudan onlarca kez açılmış. Diğer kısımlarda da sürekli Zenfone 2 vs İphone kaşılaştırmaları... Girip bir yorum atıyorsun , iphone kullananlar linç etmeye çalışıyor. Klişe sözler "iphone kasmaz , android kasar" . İphone hakkında yaşadığım bir sorundan ötürü konu açtım. 300 kişi bakmış bir kişi yorum yazamamış. Birşeyden anladıkları da yok. Sadece İphone övemeye programlanmış insan dolu.

Bilgisayar kısmıda arkadaşın dediği gibi bilmem kaç liraya sistem önerisinden başka konu yok.

İşletim sistemleri kısmında Mac OS ve Linux kısmını seviyorum. Mac kısmı sürekli sisteme Mac kurmak isteyenlerle dolu olduğu için sadece sorunlarını halledene kadar oradalar. Ne bir program önerisi , ne sistem performans önerileri vs.. hiç birşey yok. Sistemi kurup kaçıyorlar.( Montezuma'ya teşekkürler. Gerçekten çok sabırlı ve yardımsever bir abimiz. Sayesinde çok insan Mac kurdu.)
Linux kısmında zaten kırk yılda bir soru geliyor. Sorularında yarısı Linux'a geçmek istiyorum ne önerirsiniz oluyor. Keşke biraz canlansa...
Windows XP ve Windows 7 kısımları; Kim ne sorsa birileri altına desteğimiz yok diyor. Destek yoksa ya kaldırılsın yada sürekli her soru soran adama destek yok cevabı verilmesin bence.
İnsanın rahatça takılabileceği bir konu dışı kısmı kalıyor.

Başta da belirttiğim gibi düşüncelerimi paylaştım. Katılmayanla olabilir.

Valla ilgi alanım olan konuları bakıyorum. Onun dışında, hack, parank, dıy, laser, led videoları olan kanalları takipteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…