W wapurr Zeptopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Ekran kartı geforce rtx 3060 İşlemci ryzen 7 Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla seçeneği bende gözükmediği için CS2'de 4:3 ayarını kusursuz kullanamıyorum.
Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla seçeneği bende gözükmediği için CS2'de 4:3 ayarını kusursuz kullanamıyorum.
mortalweapon Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 16:21 #2 wapurr dedi: Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla seçeneği bende gözükmediği için CS2'de 4:3 ayarını kusursuz kullanamıyorum. Eki Görüntüle 2457105 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız laptop ise gözükmez ekstra monitör takıyorsanız gözükür, Intel Graphics/İntel grafik kontrol merkezinden tam ekran yapabilirsin.
wapurr dedi: Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla seçeneği bende gözükmediği için CS2'de 4:3 ayarını kusursuz kullanamıyorum. Eki Görüntüle 2457105 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız laptop ise gözükmez ekstra monitör takıyorsanız gözükür, Intel Graphics/İntel grafik kontrol merkezinden tam ekran yapabilirsin.