Masaüstü desenli nasıl yapılır?

Wplayer

Hectopat
Yer
New York, USA

Arkadaşlar merhaba videodaki birinci ekrandaki gibi nasıl yapılır?
Konsol gibi duruyor hoşuma gitti uygulamaların görüntüsü fakat nasıl yapacağımı bulamadım. Belkide konsol bağlamıştı olabilir bir fikirm yok.

Evet arkada da Xbox Series S'i görebiliyoruz anlayacağınız üzere konsol bağlamış bunu bilgisayara yapılabilir mi diye soracak olursanız inanın bir fikrim yok.

Linux'ta var da böyle ekranlar ama güzel durmuyor sol taraftaki ekranı yapabilirisin sağ taraftakini yapamazsın o direk Xbox ekranı.

Linux'ta var da böyle ekranlar ama güzel durmuyor sol taraftaki ekranı yapabilirisin sağ taraftakini yapamazsın o direk Xbox ekranı.

Anladım hocam. Asıl ilgimi çeken sağdakiydi. Neyse artık değişik mod veya temaları yabancı kaynaklardan bulup yaparsam buraya atarım. Teşekkür ederim yine de.

Evet arkada da Xbox Series S'i görebiliyoruz anlayacağınız üzere konsol bağlamış bunu bilgisayara yapılabilir mi diye soracak olursanız inanın bir fikrim yok.

Anladım hocam var olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…