Lukkyz Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 55 7 Mayıs 2020 #1 Masaüstüm çok yoğun. Bu yüzden masaüstündeki her şeyi bir dosya açıp oraya sürükledim. Ancak dosyalar hala masaüstün de. Dosya da ise kısayolları var. Bunu çözebileceğim bir ayar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2020
Masaüstüm çok yoğun. Bu yüzden masaüstündeki her şeyi bir dosya açıp oraya sürükledim. Ancak dosyalar hala masaüstün de. Dosya da ise kısayolları var. Bunu çözebileceğim bir ayar var mı?
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Mayıs 2020 #2 Lukkyz dedi: Masaüstüm çok yoğun. Bu yüzden masaüstündeki her şeyi bir dosya açıp oraya sürükledim. Ancak dosyalar hala masaüstün de. Dosya da ise kısayolları var. Bunu çözebileceğim bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Kesip o klasöre yapıştırın. Suruklerseniz kopyalar.
Lukkyz dedi: Masaüstüm çok yoğun. Bu yüzden masaüstündeki her şeyi bir dosya açıp oraya sürükledim. Ancak dosyalar hala masaüstün de. Dosya da ise kısayolları var. Bunu çözebileceğim bir ayar var mı? Genişletmek için tıkla... Kesip o klasöre yapıştırın. Suruklerseniz kopyalar.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 7 Mayıs 2020 #3 Masaüstünüzü klasor üzerinden açın daha rahat edip düzenleyebilirsiniz. aka C:\Users\Desktop