Umutensar Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #51 swezyyy dedi: Nasıl sola hocam açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ne sola anlamadım? Konu o kadar uzadı ki soruyu unuttum
swezyyy dedi: Nasıl sola hocam açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ne sola anlamadım? Konu o kadar uzadı ki soruyu unuttum
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #52 Umutensar dedi: Ne sola anlamadım? Konu o kadar uzadı ki soruyu unuttum Genişletmek için tıkla... Hocam asıl sizi anlayamıyorum .
Umutensar dedi: Ne sola anlamadım? Konu o kadar uzadı ki soruyu unuttum Genişletmek için tıkla... Hocam asıl sizi anlayamıyorum .
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #53 Benim masaüstü gibi olabilir fakat beğeniceğini sanmiyorum. Her şeyi klasöre ayir ya da tek klasör yap.
Benim masaüstü gibi olabilir fakat beğeniceğini sanmiyorum. Her şeyi klasöre ayir ya da tek klasör yap.
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #54 CapsNumScroll dedi: Benim masaüstü gibi olabilir fakat beğeniceğini sanmiyorum. Eki Görüntüle 961414 Her şeyi klasöre ayir ya da tek klasör yap. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi olmalı. Sizinki de güzel hocam. Ben beğendim.
CapsNumScroll dedi: Benim masaüstü gibi olabilir fakat beğeniceğini sanmiyorum. Eki Görüntüle 961414 Her şeyi klasöre ayir ya da tek klasör yap. Genişletmek için tıkla... Bunun gibi olmalı. Sizinki de güzel hocam. Ben beğendim.
Umutensar Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #55 swezyyy dedi: Hocam asıl sizi anlayamıyorum . Genişletmek için tıkla... Konu sapıttı. Neyse siz hangi web tarayıcısını öneriyorsunuz ?
swezyyy dedi: Hocam asıl sizi anlayamıyorum . Genişletmek için tıkla... Konu sapıttı. Neyse siz hangi web tarayıcısını öneriyorsunuz ?
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #56 Umutensar dedi: Konu sapıttı. Neyse siz hangi web tarayıcısını öneriyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Vivaldi.
Umutensar dedi: Konu sapıttı. Neyse siz hangi web tarayıcısını öneriyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Vivaldi.
Umutensar Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #57 swezyyy dedi: Vivaldi. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler size yardım edebileceğim bir şey var mı? Bu arada program simgelerini nerede gizliyorsunuz?
swezyyy dedi: Vivaldi. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler size yardım edebileceğim bir şey var mı? Bu arada program simgelerini nerede gizliyorsunuz?
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #58 Umutensar dedi: Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler size yardım edebileceğim bir şey var mı? Bu arada program simgelerini nerede gizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıklayın ve çıkan ufak menüde görünüme geliniz. En aşağı açılır pencerede tiki var.
Umutensar dedi: Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler size yardım edebileceğim bir şey var mı? Bu arada program simgelerini nerede gizliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıklayın ve çıkan ufak menüde görünüme geliniz. En aşağı açılır pencerede tiki var.
Umutensar Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #59 swezyyy dedi: Masaüstüne sağ tıklayın ve çıkan ufak menüde görünüme geliniz. En aşağı açılır pencerede tiki var.Eki Görüntüle 961428 Genişletmek için tıkla... Peki bundan sonra tekrar açmak istersem o tiki mi işaretliyorum ?
swezyyy dedi: Masaüstüne sağ tıklayın ve çıkan ufak menüde görünüme geliniz. En aşağı açılır pencerede tiki var.Eki Görüntüle 961428 Genişletmek için tıkla... Peki bundan sonra tekrar açmak istersem o tiki mi işaretliyorum ?
swezyyy Centipat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2021 #60 Evet hocam doğrudur. Umutensar dedi: Peki bundan sonra tekrar açmak istersem o tiki mi işaretliyorum ? Genişletmek için tıkla...
Evet hocam doğrudur. Umutensar dedi: Peki bundan sonra tekrar açmak istersem o tiki mi işaretliyorum ? Genişletmek için tıkla...