Hocam duvar kâğıdı Wallpaper Engine uygulamasından gün tarih ve saatide rainmeter uygulamasını kurup ekrandaki yazılara sağ tık yapıp kaldırdıktan sonra verdiğim siteden temayı indirebilirsiniz.
Rainmeter allows you to display customizable skins on your desktop, from hardware usage meters to fully functional audio visualizers. You are only limited by your imagination and creativity.
Merhaba, çok fazla bu tür konu olduğunun farkındayım fakat insanların masaüstünü incelemek çok hoşuma gidiyor. Bu benimki. Sizin masaüstü düzeniniz nasıl?
Normalde hep siyah kullanırım fakat RE4 remake oynuyorum maden onu yapayım dedim. LivelyWallpaper'de Elden Ring GIF falan kullanıyordum da psikolojik işte yavaşlama yaptığını hissediyor insan.
Merhaba, çok fazla bu tür konu olduğunun farkındayım fakat insanların masaüstünü incelemek çok hoşuma gidiyor. Bu benimki. Sizin masaüstü düzeniniz nasıl?
Normalde hep siyah kullanırım fakat RE4 remake oynuyorum maden onu yapayım dedim. Livelywallpaper'de Elden Ring GIF falan kullanıyordum da psikolojik işte yavaşlama yaptığını hissediyor insan.