SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar masaüstüm çok kötü nasıl düzeltebilirim birisi fikir versin. Bu arada çözünürlük 1920X1080 ama ekran görüntüsünü 1280X1024 alıyor.Nasıl düzelteceğim onun cevabınıda bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleme: 30 Temmuz 2020
Arkadaşlar masaüstüm çok kötü nasıl düzeltebilirim birisi fikir versin. Bu arada çözünürlük 1920X1080 ama ekran görüntüsünü 1280X1024 alıyor.Nasıl düzelteceğim onun cevabınıda bilen varsa yazabilir mi?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 30 Temmuz 2020 #2
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #3 acv dedi: Eki Görüntüle 627638 Genişletmek için tıkla... Bozuk simgeleri görüyorsun değil mi? Klasöre koyunca oluyorlar.
acv dedi: Eki Görüntüle 627638 Genişletmek için tıkla... Bozuk simgeleri görüyorsun değil mi? Klasöre koyunca oluyorlar.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 30 Temmuz 2020 #4 SUPRAAAA dedi: Bozuk simgeleri görüyorsun değil mi? Klasöre koyunca oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne amaçladığını anlayamadım.
SUPRAAAA dedi: Bozuk simgeleri görüyorsun değil mi? Klasöre koyunca oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne amaçladığını anlayamadım.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 30 Temmuz 2020 #5 Şu şekilde kullanıyorum ve karışık değil,memnunum,
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 31 Temmuz 2020 #6 vermillionp2 dedi: Eki Görüntüle 627643 Şu şekilde kullanıyorum ve karışık değil, memnunum, Genişletmek için tıkla... Olabilir hoşuma gitti.
vermillionp2 dedi: Eki Görüntüle 627643 Şu şekilde kullanıyorum ve karışık değil, memnunum, Genişletmek için tıkla... Olabilir hoşuma gitti.
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 31 Temmuz 2020 #7 SUPRAAAA dedi: Arkadaşlar masaüstüm çok kötü nasıl düzeltebilirim birisi fikir versin. Genişletmek için tıkla... Oyunların hepsini bir klasöre koyun. SUPRAAAA dedi: Bu arada çözünürlük 1920X1080 ama ekran görüntüsünü 1280X1024 alıyor. Nasıl düzelteceğim onun cevabınıda bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünü aldığınız programın adı nedir?
SUPRAAAA dedi: Arkadaşlar masaüstüm çok kötü nasıl düzeltebilirim birisi fikir versin. Genişletmek için tıkla... Oyunların hepsini bir klasöre koyun. SUPRAAAA dedi: Bu arada çözünürlük 1920X1080 ama ekran görüntüsünü 1280X1024 alıyor. Nasıl düzelteceğim onun cevabınıda bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsünü aldığınız programın adı nedir?
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 31 Temmuz 2020 #8 Ekran görüntüsünü aldığınız programın adı nedir? [/QUOTE] MSI Afterburner. TheShelt dedi: Oyunların hepsini bir klasöre koyun. Ekran görüntüsünü aldığınız programın adı nedir? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner.
Ekran görüntüsünü aldığınız programın adı nedir? [/QUOTE] MSI Afterburner. TheShelt dedi: Oyunların hepsini bir klasöre koyun. Ekran görüntüsünü aldığınız programın adı nedir? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner.
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 31 Temmuz 2020 #9 SUPRAAAA dedi: MSI Afterburner. Genişletmek için tıkla... Afterburner hakkında pek bilgim yok. Ekran görüntüsü almak için ShareX veya LightShot programlarını kullanabilirsiniz.
SUPRAAAA dedi: MSI Afterburner. Genişletmek için tıkla... Afterburner hakkında pek bilgim yok. Ekran görüntüsü almak için ShareX veya LightShot programlarını kullanabilirsiniz.
SUPRAAAA Centipat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 31 Temmuz 2020 #10 TheShelt dedi: Afterburner hakkında pek bilgim yok. Ekran görüntüsü almak için sharex veya LightShot programlarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Afterburner'da bir sıkıntı yok bence. TheShelt dedi: Afterburner hakkında pek bilgim yok. Ekran görüntüsü almak için sharex veya LightShot programlarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LightShot oyunlarda ekran görüntüsü alınca siyah oluyor.
TheShelt dedi: Afterburner hakkında pek bilgim yok. Ekran görüntüsü almak için sharex veya LightShot programlarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Afterburner'da bir sıkıntı yok bence. TheShelt dedi: Afterburner hakkında pek bilgim yok. Ekran görüntüsü almak için sharex veya LightShot programlarını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LightShot oyunlarda ekran görüntüsü alınca siyah oluyor.