1 19456 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 838 Makaleler 5 7 Nisan 2023 #1 Merhaba, 4k olarak blender ile duvar kağıdı yaptım. Fikir ve renk olarak önerilerinize açığım. Photo by Eren Yildiz on Unsplash Download this photo by Eren Yildiz on Unsplash unsplash.com Drive linki (kaliteli hali ve diğer renk seçenekleri. Render - Google Drive drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2023
Merhaba, 4k olarak blender ile duvar kağıdı yaptım. Fikir ve renk olarak önerilerinize açığım. Photo by Eren Yildiz on Unsplash Download this photo by Eren Yildiz on Unsplash unsplash.com Drive linki (kaliteli hali ve diğer renk seçenekleri. Render - Google Drive drive.google.com
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 7 Nisan 2023 #2 19456 dedi: Merhaba, 4k olarak blender ile duvar kağıdı yaptım. Fikir ve renk olarak önerilerinize açığım. Eki Görüntüle 1730593 Photo by Eren Yildiz on Unsplash Download this photo by Eren Yildiz on Unsplash unsplash.com Drive linki (kaliteli hali ve diğer renk seçenekleri. Render - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bence güzel. Ellerinize sağlık.
19456 dedi: Merhaba, 4k olarak blender ile duvar kağıdı yaptım. Fikir ve renk olarak önerilerinize açığım. Eki Görüntüle 1730593 Photo by Eren Yildiz on Unsplash Download this photo by Eren Yildiz on Unsplash unsplash.com Drive linki (kaliteli hali ve diğer renk seçenekleri. Render - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Bence güzel. Ellerinize sağlık.
330766 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.460 Çözümler 9 7 Nisan 2023 #3 19456 dedi: Merhaba, 4K olarak Blender ile duvar kâğıdı yaptım. Fikir ve renk olarak önerilerinize açığım. Eki Görüntüle 1730593 Photo by Eren Yildiz on Unsplash Download this photo by Eren Yildiz on Unsplash unsplash.com Drive linki (kaliteli hali ve diğer renk seçenekleri. Render - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık telefonumda da ve bilgisayarımda da kullanabilirim
19456 dedi: Merhaba, 4K olarak Blender ile duvar kâğıdı yaptım. Fikir ve renk olarak önerilerinize açığım. Eki Görüntüle 1730593 Photo by Eren Yildiz on Unsplash Download this photo by Eren Yildiz on Unsplash unsplash.com Drive linki (kaliteli hali ve diğer renk seçenekleri. Render - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık telefonumda da ve bilgisayarımda da kullanabilirim
gorilbey23 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #4 19456 dedi: Merhaba, 4K olarak Blender ile duvar kâğıdı yaptım. Fikir ve renk olarak önerilerinize açığım. Eki Görüntüle 1730593 Photo by Eren Yildiz on Unsplash Download this photo by Eren Yildiz on Unsplash unsplash.com Drive linki (kaliteli hali ve diğer renk seçenekleri. Render - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Gayet iyi eline sağlık.
19456 dedi: Merhaba, 4K olarak Blender ile duvar kâğıdı yaptım. Fikir ve renk olarak önerilerinize açığım. Eki Görüntüle 1730593 Photo by Eren Yildiz on Unsplash Download this photo by Eren Yildiz on Unsplash unsplash.com Drive linki (kaliteli hali ve diğer renk seçenekleri. Render - Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... Gayet iyi eline sağlık.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 7 Nisan 2023 #5 Güzel elinize sağlık fakat dalgalı resim birazcık daha küçültülse daha da güzel olabilir.