M murat1033 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 74 15 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben C diskinde yer açmak için masaüstünü C'den D ye taşıdım sonra her şey karıştı. İşim bitince geri taşımak istedim ama dizin yok falan bir şeyler diyor lütfen bilenleriniz varsa bakabilir mi? Dosya Ekleri SDS.PNG 440,1 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaşlar merhaba. Ben C diskinde yer açmak için masaüstünü C'den D ye taşıdım sonra her şey karıştı. İşim bitince geri taşımak istedim ama dizin yok falan bir şeyler diyor lütfen bilenleriniz varsa bakabilir mi?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Aralık 2021 #2 C/Windows/users/kullanıcı_adın/ altına masaüstü klasörü aç, sonra oraya taşı.
M murat1033 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 74 15 Aralık 2021 #3 Berkay Davas dedi: C/Windows/users/kullanıcı_adın/ altına masaüstü klasörü aç, sonra oraya taşı. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim H diski 100 gb dan fazla yeri var ama full masaüstündeki klasörlerle dosyalarla aynı. Berkay Davas dedi: C/Windows/users/kullanıcı_adın/ altına masaüstü klasörü aç, sonra oraya taşı. Genişletmek için tıkla... Normal alt dizinlerin listesi oluşturulamadı. Erişim engelendi.
Berkay Davas dedi: C/Windows/users/kullanıcı_adın/ altına masaüstü klasörü aç, sonra oraya taşı. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim H diski 100 gb dan fazla yeri var ama full masaüstündeki klasörlerle dosyalarla aynı. Berkay Davas dedi: C/Windows/users/kullanıcı_adın/ altına masaüstü klasörü aç, sonra oraya taşı. Genişletmek için tıkla... Normal alt dizinlerin listesi oluşturulamadı. Erişim engelendi.