Masaüstü görüntü bozulma ve kayma sorunu

Kuzi Carry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar GTA 4 indirdim ancak oyuna girdiğimde grafik ayarları sorunu vardı 800x600 üstüne çıkmıyordu VS. bunu çözdüm bir şekilde. Ama sorun olduğundan sonra masaüstüne döndüğümde görüntü bozuldu ve her tarafdan kaydı. Oyundaki sorunu çözdüm ama masaüstündeki görüntü bozukluğu düzelmedi. Driverı sildim görüntü düzeldi. Tekrar driver kurdum yine aynı şekilde görüntü bozulması ve kayması var. Çözünürlükle alakalı değil çözünürlük 1080p de standart. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

i.jpg

Monitörün menüsüne girince ekranı otomatik ayarlayan AUTO gibi bir seçenek yok mu? Kayan görüntüyü yerine oturtuyor. Eğer o yoksa manuel olarak gene yapabilirsin. Her monitörde farklı olur kendin bulmalısın.

Monitörün menüsüne girince ekranı otomatik ayarlayan AUTO gibi bir seçenek yok mu? Kayan görüntüyü yerine oturtuyor. Eğer o yoksa manuel olarak gene yapabilirsin. Her monitörde farklı olur kendin bulmalısın.
TV'yi monitör olarak kulllanıyorum. O yüzden AUTO tuşu yok. Sorunun monitörden olduğunu da sanmıyorum çünkü tek sorun kayma değil görüntü kalitesi de bozuk. Driver silince düzelmişti yükleyince tekrar bozuldu. Sanırım sorunun çözümü AMD Settings'de biyerde ancak bayağı kurcaladım çözüme ulaşamadım.

Sorun hala devam ediyor.

Yok mu artık şu soruna bir çözüm yolu öneren? Bozuk görüntüyle kullanıyorum 2 gündür.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı