Hazır bir masaüstü bilgisayar aldım toplama şansım yoktu malesef sizden ricam tecrübenizle bana yol göstermeniz. Cihazın yükseltmeye ihtiyacı var ama ne yapmalıyım lüften yol gösterin şimdiden teşekkürler. Model: Asus P30AD-TR004D
PSU gerçekten 200W'lık bir PSU'u mu? Eğer öyleyse değiştirmeniz gerekebilir upgrade için, ilk olarak PSU'dan başlayın derim. Windows 10 kurmayı da unutma
PSU gerçekten 200W'lık bir PSU'u mu? Eğer öyleyse değiştirmeniz gerekebilir upgrade için, ilk olarak PSU'dan başlayın derim. Windows 10 kurmayı da unutma
Evet çok doğru 8 GB Ram konusundaki söyledikleriniz. Bütçe belli değil şuan ama belli olursa tekrar yazarım. Yardımınız için bir kez daha çok teşekkür ederim.
Markasından, kablolarından, 12v kanalından kaç watt verdiğinden anlayabiliriz.
Zalman, Xigmatek, Aerocool, FSP, Corsair güç kaynağı konusunda başarılı markalar.
Ben bu güç kaynağını öneririm. Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı
Markasından, kablolarından, 12v kanalından kaç watt verdiğinden anlayabiliriz.
Zalman, Xigmatek, Aerocool, FSP, Corsair güç kaynağı konusunda başarılı markalar.
Ben bu güç kaynağını öneririm. Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı