Masaüstü Hazır Sistem Önerisi

Sizce hangi bilgisayarı seçmeliyim?

• Oy verenlerin toplamı
    28
tabi ki güç kaynağı hangisinin uygun olduğunu dikkate alırım. Ama şuan bu bütçeye benim ayarladığım en iyi kasa dadg2 dediğimiz gibi. Fiyatını ve özelliklerini kime sorduysam bana kasaya göre fiyatının gayet iyi olduğunu söylediler. Kendim toparladığımda da aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor. Vatan vb firmalara aynı özellikte kasaları filan sorduğumda 4500 TL civarı bir fiyat veriyorlar.

webtekno dan hiç bakmamıştım kardeşim inceleyeyim hemen.

Sinerji firmasını deneyin. Az önce kabaca bir sistem listeledim fiyat olarak cazip geliyor gibi. Kasa seçenekleri konusunda biraz eksiği olsa da görüntü önem arz etmiyorsa gayet alınabilir ki çoğu zaman liste çıkardığım bir firmadır. Yukarıdaki arkadaşın sistemde fiyat olarak cazip gibi. Ekleyin, çıkarın, sağlamasını yapın, her türlü iyi bir şeyler çıkacaktır.

Sinerji ve incehesap firmalarından biraz daha araştıracağım. Fakat AMD işlemci ile Sapphire ekran kartı mı yoksa Gigabyte ekran kartı mı tercih ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…