alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 21 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar amacım tam olarak başlıktaki gibi, evde Seagate Barracuda HDD var bunu laptopta kullanmanın yolu var mı?
Arkadaşlar amacım tam olarak başlıktaki gibi, evde Seagate Barracuda HDD var bunu laptopta kullanmanın yolu var mı?
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Harici olarak evet. Eğer içine takmak itiyorsan boyutunun 3.5 olmaması gerek. Galiba 2.5 oluyordu laptoplarda.
Harici olarak evet. Eğer içine takmak itiyorsan boyutunun 3.5 olmaması gerek. Galiba 2.5 oluyordu laptoplarda.
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 alpethz dedi: Arkadaşlar amacım tam olarak başlıktaki gibi, evde Seagate Barracuda HDD var bunu laptopta kullanmanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... 3.5" boyutta ise harici disk adaptörü USB ile 2.5" boyutta ise doğrudan cihazın içine takılarak kullanılabilir.
alpethz dedi: Arkadaşlar amacım tam olarak başlıktaki gibi, evde Seagate Barracuda HDD var bunu laptopta kullanmanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... 3.5" boyutta ise harici disk adaptörü USB ile 2.5" boyutta ise doğrudan cihazın içine takılarak kullanılabilir.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 21 Şubat 2021 #4 Kkamberr dedi: Harici olarak evet. Eğer içine takmak itiyorsan boyutunun 3.5 olmaması gerek. Galiba 2.5 oluyordu laptoplarda. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam? Pozitifdeger dedi: 3.5" boyutta ise harici disk adaptörü USB ile 2.5" ise doğrudan cihazın içine takılarak kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Cihazın içindeki yer küçük.
Kkamberr dedi: Harici olarak evet. Eğer içine takmak itiyorsan boyutunun 3.5 olmaması gerek. Galiba 2.5 oluyordu laptoplarda. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam? Pozitifdeger dedi: 3.5" boyutta ise harici disk adaptörü USB ile 2.5" ise doğrudan cihazın içine takılarak kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Cihazın içindeki yer küçük.
K Kkamberr Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #5 alpethz dedi: Nasıl yapacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Harici olarak mı?
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #6 alpethz dedi: Arkadaşlar amacım tam olarak başlıktaki gibi, evde Seagate Barracuda HDD var bunu laptopta kullanmanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... SATA to USB dönüştürücüler var onlarla harici olarak kullanabilirsin.
alpethz dedi: Arkadaşlar amacım tam olarak başlıktaki gibi, evde Seagate Barracuda HDD var bunu laptopta kullanmanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... SATA to USB dönüştürücüler var onlarla harici olarak kullanabilirsin.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 21 Şubat 2021 #7 3.5 inç ise olur.
ismimberkay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 2.034 Çözümler 43 Yer Miami, FL 21 Şubat 2021 #8 alpethz dedi: Arkadaşlar amacım tam olarak başlıktaki gibi, evde Seagate Barracuda HDD var bunu laptopta kullanmanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kapları var içine takıp USB olarak çıkış alabilirsiniz. Veya: https://www.hepsiburada.com/ara?q=hdd+usb+çevirici
alpethz dedi: Arkadaşlar amacım tam olarak başlıktaki gibi, evde Seagate Barracuda HDD var bunu laptopta kullanmanın yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kapları var içine takıp USB olarak çıkış alabilirsiniz. Veya: https://www.hepsiburada.com/ara?q=hdd+usb+çevirici
agaban70 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 21 Şubat 2021 #9 DVD & HDD Kasa Modelleri ve Fiyatları - n11 DVD & HDD Kasaları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı DVD & HDD Kasaları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu ürün USB ile veri kurtarımı vs yapıyor 25TL daha ucuzunuda bulabilirsin.
DVD & HDD Kasa Modelleri ve Fiyatları - n11 DVD & HDD Kasaları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı DVD & HDD Kasaları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu ürün USB ile veri kurtarımı vs yapıyor 25TL daha ucuzunuda bulabilirsin.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #10 Ben laptop HDD'yi masaüstüne takacaksınız anlamıştım. Yazdığım mesajı geri düzenliyorum. USB-SATA dönüştürücü almanız gerekir. Yukarıdaki mesajlarda link verilmiş.
Ben laptop HDD'yi masaüstüne takacaksınız anlamıştım. Yazdığım mesajı geri düzenliyorum. USB-SATA dönüştürücü almanız gerekir. Yukarıdaki mesajlarda link verilmiş.