Masaüstü için 60 TL'ye gamepad önerisi

TreacheryXK

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
anakart === Asus Prime B550M-K 4600mhz(OC) M.2 AM4 mATX
işlemci ve soğutucu === RYZEN 5 5600X, COOLERMASTER HYPER 212 SPECTRUM BLACK EDITION
ram === Corsair 16GB(2x8) Vengeance LPX 3600mhz CL18 DDR4 Ram
ssd === KINGSTON 500 GB 2200/2000MB M2 SSD
ekran kartı === ZOTAC GeForce RTX 3060 Ti TWIN EDGE GAMING OC 8GB GDDR6 256 BIT
kasa ve psu === CORSAIR CARBIDE SPEC-DELTA RGB 650W 80+ BRONZE
Merhabalar ben kısıtlı bir bütçe ile gamepad almayı düşünüyordum da çok fazla modele baktım, ister replika ister dandik 50-60 TL'lik markalar. Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum bu modeller gibi bir şey alasım var. Bunlardan hangilerini önerirsiniz ya da bu bütçede hangi farklı modeli önerirsiniz?

(Bu diğerlerine oranla daha pahalı ama fiyatına göre iyi olacaksa vermeye razıyım. 1.kalite replika olduğu yazıyor orijinal değil.)

Merhabalar ben kısıtlı bir bütçe ile gamepad almayı düşünüyordum da çok fazla modele baktım, ister replika ister dandik 50-60 TL'lik markalar. Şimdi şöyle bir soru sormak istiyorum bu modeller gibi bir şey alasım var. Bunlardan hangilerini önerirsiniz ya da bu bütçede hangi farklı modeli önerirsiniz?

(Bu diğerlerine oranla daha pahalı ama fiyatına göre iyi olacaksa vermeye razıyım. 1.kalite replika olduğu yazıyor orijinal değil.)

Hadron wonderboy bakabilirsiniz

210TL Rampage'in o koluna vermektense Logitech daha mantikli bence 80tlydi zamaninda o kol.

Hocam konu adına yanlışıktan 60 TL yazmışım düzeltemedim de onu yok sayarsanız sevinirim.
Hepsi birbirinin aynısı hocam, ikinci elden PS2 kolu al bir de dönüştürücü al en azından orijinal kol kullanırsın.
hocam ben de orijinal ps2 kolu var çok kullandım dönüştürücü ile fakat aldığım her dönüştürücü bozuldu sonunda böyle bir şey almaya karar verdim bu 200 tlye aldığım rampage beni 1 sene de olsa götürmez mi?

Hocam konu adına yanlışıktan 60 TL yazmışım düzeltemedim de onu yok sayarsanız sevinirim.

Hocam ben de orijinal PS2 kolu var çok kullandım dönüştürücü ile fakat aldığım her dönüştürücü bozuldu sonunda böyle bir şey almaya karar verdim bu 200 TL'ye aldığım Rampage beni 1 sene de olsa götürmez mi?

Kullanmadığım için pek bilgim yok hocam, Rampage klavye kullanıyorum çok da sağlam olduğu söylenemez.

Şu üçünden birine karar verdim ve muhtemelen replika olan Rampage PS4 kolunu düşünüyorum Rampage ne kadar gömülen bir marka olsa da 2 senedir kullandığım klavyesi de oldu o yüzden bir şans daha vereceğim sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı