A arda2321 Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Masaüstünde FC 25 oynamak için gamepad arıyorum, ne pahalı olsun ne de kalitesiz olsun. Bu biraz zor tabii ama varsa bir deneyimi olan tavsiye ederse sevinirim. Kablolu olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2025
Masaüstünde FC 25 oynamak için gamepad arıyorum, ne pahalı olsun ne de kalitesiz olsun. Bu biraz zor tabii ama varsa bir deneyimi olan tavsiye ederse sevinirim. Kablolu olursa iyi olur.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.317 Makaleler 3 Çözümler 4 20 Temmuz 2025 #2 Biraz daha net bir bütçe verirseniz daha rahat yardımcı olabilirim hocam
I iskender0 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 52 23 Temmuz 2025 #3 Katipke dedi: Biraz daha net bir bütçe verirseniz daha rahat yardımcı olabilirim hocam Genişletmek için tıkla... Hocam ben max 2.5kya çıkabilirim Atk Battle Axe Pro modeline yakınım sizin fikirleriniz nelerdir? Öneriniz var mıdır?
Katipke dedi: Biraz daha net bir bütçe verirseniz daha rahat yardımcı olabilirim hocam Genişletmek için tıkla... Hocam ben max 2.5kya çıkabilirim Atk Battle Axe Pro modeline yakınım sizin fikirleriniz nelerdir? Öneriniz var mıdır?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.317 Makaleler 3 Çözümler 4 23 Temmuz 2025 #4 iskender0 dedi: Hocam ben max 2.5kya çıkabilirim Atk Battle Axe Pro modeline yakınım sizin fikirleriniz nelerdir? Öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... En mantıklı seçenek battle axe pro bence. Alabilirsiniz
iskender0 dedi: Hocam ben max 2.5kya çıkabilirim Atk Battle Axe Pro modeline yakınım sizin fikirleriniz nelerdir? Öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... En mantıklı seçenek battle axe pro bence. Alabilirsiniz
I iskender0 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 52 23 Temmuz 2025 #5 Katipke dedi: En mantıklı seçenek battle axe pro bence. Alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Peki hocam şimdi ben parolapara muhabbetinden 400tl indirimle alıcam bildiğiniz birleştirebileceğim başka bir indirim var mıdır?
Katipke dedi: En mantıklı seçenek battle axe pro bence. Alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Peki hocam şimdi ben parolapara muhabbetinden 400tl indirimle alıcam bildiğiniz birleştirebileceğim başka bir indirim var mıdır?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.317 Makaleler 3 Çözümler 4 23 Temmuz 2025 #6 iskender0 dedi: Peki hocam şimdi ben parolapara muhabbetinden 400tl indirimle alıcam bildiğiniz birleştirebileceğim başka bir indirim var mıdır? Genişletmek için tıkla... İyzico ilk alışveriş var bi de. Başka bilmiyorum
iskender0 dedi: Peki hocam şimdi ben parolapara muhabbetinden 400tl indirimle alıcam bildiğiniz birleştirebileceğim başka bir indirim var mıdır? Genişletmek için tıkla... İyzico ilk alışveriş var bi de. Başka bilmiyorum
I iskender0 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 52 23 Temmuz 2025 #7 Katipke dedi: İyzico ilk alışveriş var bi de. Başka bilmiyorum Genişletmek için tıkla... O halen devam ediyor mu acaba
Katipke dedi: İyzico ilk alışveriş var bi de. Başka bilmiyorum Genişletmek için tıkla... O halen devam ediyor mu acaba
Rien Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus B550M K, GSkill Jaws V 16x2 3600MHz, Ryzen 5600, Lian Li Lancool 2 Mesh, Asrock Phantom Gaming Rx 6800 XT, Corsair RM850x Shift Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #8 Normal renkleri 1900 civarına bulunabiliyor. Yurtdışında çok övüldüğü için sipariş ettim. İsterseniz gelince feedback veririm.
Normal renkleri 1900 civarına bulunabiliyor. Yurtdışında çok övüldüğü için sipariş ettim. İsterseniz gelince feedback veririm.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.317 Makaleler 3 Çözümler 4 23 Temmuz 2025 #9 iskender0 dedi: O halen devam ediyor mu acaba Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla evet