Masaüstü ile Laptop Oyun Performansı

Hocam her şeyleri mükemmel tamam. Ancak msi ekran kartları düşük kalıyor. Asıl konuya geliyoruz buradan da. Ekran kartı=Oyun olduğuna göre bir masaüstü nasıl dağlar kadar fark atabilir?

Masaüstü bilgisayarın işlemcisi, K çarpanı, kaliteli ve overclock'a muhteşem destek sunan anakartı, ekran kartının ağır yükte bile ısınmaması ve performans kaybı yaşamaması, kaliteli bir kasa ile muhteşem bir hava sirkülasyonu bunlara örnektir.

Hocam her şeyleri mükemmel tamam. Ancak msi ekran kartları düşük kalıyor. Asıl konuya geliyoruz buradan da. Ekran kartı=Oyun olduğuna göre bir masaüstü nasıl dağlar kadar fark atabilir?
Laptoplardaki ekran kartları küçük ve az ısınmaya odaklanmış.Masaüstünde öyle bir sorun yok. Ayrıca işlemcilerde ısınmamaya odaklanmış o yüzden işlemci hiçbir zaman masaüstü gibi performans veremiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım, ısınma büyük dert evet. Sonuç olarak bir laptop'a beş bin tl verilmez diyorsunuz. Doğru mu anladım?

Eğer işin sadece oyun ve internette dolaşmaksa, hele üniversiteliysen ve para lazım olacaksa en fazla 3000TL vermen taraftarıyım, GTX765M oldukça yeter.

Anladım hocam. Sağ olun. Msi alacağım o zaman büyük ihtimalle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…