Erenizm
Decapat
Merhaba. Kasamı yetkili servise vermiştim bozuktu 23 günde anca elime ulaştı ama ulaşınca kötü bir durum beni karşıladı. Bilgisayarı monitöre bağladığımda Power tuşuna bastığımda tuşun göçük oldugunu fark ettim(açılmadı kasam). 1 dk lık uğraş sonucu tuşu ve etrafını kurcalarken bilgisayar açıldı(yani bilgisayar şu an çalışıyor ama tuşta bir sıkıntı var) bilgisayarımı en az böyle yaklaşık 7-10 gün kullanmam lazım, sonra Power tuşunu tanıdık bilgisayarcıya yaptırmak istiyorum. Yetkili serviste bilgisayarımın 2 parçası bozuktu yapılması ve bakımı 22 günü anca aldı, bir daha beklemek istemiyorum servisi(işlemci ve anakartım bozuktu garantileri zaten gitti garanti dışı kaldı ve onardılar). Tanıdık bilgisayarcıya yaptırtacağım ve bilgisayarı kapamak istemiyorum açamam korkusuyla, anakarttan kısa devre yapılabilirmiş ama her gün 2-3 kere yapmam sıkıntılı olur yani onu yapmak istemiyorum, bilgisayarı kapatıp açabilen telefona bağlanan bir uygulama var mı bildiğiniz, veya bir yöntem? Yoksa eğer bilgisayarı Full açık kullanacağım 7-10 gün boyunca hiç kapatmadan. Teşekkürler yardımlarınız için şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: