Masaüstü kısayolları ekranın üstüne yığılıyor

En son CS2'de 16:9 yerine 4:3 ölçeklendirmeyle oynamıştım. Oyundan çıkınca masaüstü düzenimin bozulduğunu fark ettim ve normale çevirmiştim ama daha sonrasında bilgisayarı açtığımda yine simgelerin yukarı yığıldığını gördüm. Düzenleyip bilgisayarı yeniden başlatıyorum ama yine yukarı yığılmış şekilde başlıyor. Bununla ilgili bir ayar var mı? Neden böyle yapıyor anlamadım. Görselle anlatmam gerekirse soldaki görsel olması gereken, sağdaki görsel yaşadığım sorun.

Valve hayatı 4:3 görmeni istiyor gibi. ( Esprim konu sahibi tarafından beğenilmedi o zaman ben çözüme yardımcı olmaya başlayım. )

Valve hayatı 4:3 görmeni istiyor gibi. ( Esprim konu sahibi tarafından beğenilmedi o zaman ben çözüme yardımcı olmaya başlayım. )
  1. C:\Users\KullanıcıAdı\Desktop yoluna gidin.
  2. Oradaki dosyaları başka bir klasöre taşıyın.
Ben de şuanda alternatif çözümlere bakarak sana yardımcı olacağım bu yüzden deneme yanılma ile gideceğiz. Üstte yazdığımı dene ve geri dönüş yap olmazsa başka bir çözüm yazacağım.

Ekstra olarakdan CS çözünürlüğünü düzelt oyuna gir çık yap. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlat. Devam edecek mi görelim. Devam etmezse eski çözünürlüğüne geç.

Son düzenleme:

KullanıcıAdı kısmına geri dönüp oradaki farklı bir kullanıcıya aktaracaksın eğer farklı bir kullanıcı varsa. (Bir de şey ya mesajıma beğenmedim atman üzdü. Sadece söyleyim dedim.)

Son düzenleme:
KullanıcıAdı kısmına geri dönüp oradaki farklı bir kullanıcıya aktaracaksın eğer farklı bir kullanıcı varsa. (Bir de şey ya mesajımı beğenmemen üzdü. Sadece söyleyim dedim.)
Başka kullanıcı yok. "Ortak" adında bir klasör var. Ayrıca mesaj beğenmeme konusu şöyle; yardım istemek için konu açılan bir yerde tabiri caizse dalga geçer gibi mizah kaldıramayabilir herkes.

Başka kullanıcı yok. "Ortak" adında bir klasör var. Ayrıca mesaj beğenmeme konusu şöyle; yardım istemek için konu açılan bir yerde tabiri caizse dalga geçer gibi mizah kaldıramayabilir herkes.

Haklısın aklıma gelmedi o sırada. Bekle bakayım başka bir çözüm yöntemi.

Haklısın aklıma gelmedi o sırada. Bekle bakayım başka bir çözüm yöntemi.

Bak sana yazıyorum bunları dene ve geri dönüş yap.
- Masaüstüne sağ tıkla ve görünüme bas oradan simgeleri otomatik hizala işaretliyse onu kapat. Ve görünümden ızgara hizala açıksa kapat.
Bu işe yaramazsa 2. yazdığıma geç
- Yine aynı bozulma olursa tekrar düzenle bu işlemi birkaç kez tekrar ettikten sonra Windows bazen otomatik olarak yeni düzeni kaydetmeye başlar. Şansına belki olur.

Bunlarda olmaz ise benim yöntemler tükendi demektir.

Son düzenleme:
Kılavuz çizgi seçeneği kapalı ama bu seçenek önemli mi? Çünkü bu tik hep açıktı ve hiç sorun olmamıştı. Dediğim gibi CS2 görüntü ayarlarıyla uğraştıktan sonra olmaya başladı. Bakalım düzenleyip düzenleyip yeniden başlatmayı deneyeceğim bilgisayarı.

Dosya Ekleri

• 1748649405814.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…