Rehber Masaüstü kısayollarındaki kısayol işareti (ok) nasıl kaldırılır ve düzenlenir?

Hocam vallahi Allah razı olsun Regedit dosyasını geçersiz kılmak istersem nasıl yapacağım?

Az önce böyle bir sorunum vardı, ne kadar da eski bir konu olsa da sorunumu çözdünüz teşekkürler. İşte bu yüzden Technopat ve okurları

Regedit sorunsuz iş görüyor, teşekkürler.

Redgit ile yapınca bazı bilgisayarlarda uygulamarı tamamen siyah yaptığı için program daha mantıklı ikisini de denedim program bence daha iyi.

Son düzenleme:
Windows 11 de Regedit dosyanızla yaptım. Dün bir şey yoktu ama bugün girdiğimde kısayol işaretli yerler siyah kare şeklindeydi. Sildim düzeldi, sonra tekrar yaptım yine siyah oldu

Windows 11 de Regedit dosyanızla yaptım. Dün bir şey yoktu ama bugün girdiğimde kısayol işaretli yerler siyah kare şeklindeydi. Sildim düzeldi, sonra tekrar yaptım yine siyah oldu
Programı kullanın.

"*Regedit dosyaları kısayol simgelerinde bazı bilgisayarlarda bozulmaya yol açabilir, o zaman bu programı deneyin."

Regedit dosyasını kurdum, PC'yi kapatıp açtım ama masaüstündeki simgeler tamamen gitti. Yani simsiyah bir şey oldu. Bu şeyi geri nasıl silebilirim?

Regedit dosyasını kurdum, PC'yi kapatıp açtım ama masaüstündeki simgeler tamamen gitti. Yani simsiyah bir şey oldu. Bu şeyi geri nasıl silebilirim?
"""""*Regedit dosyaları kısayol simgelerinde bazı bilgisayarlarda bozulmaya yol açabilir, o zaman bu programı deneyin."""""
""""""Kısayol işaretlerini varsayılana döndürme dosyası.""""""

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…