Rehber Masaüstü kısayollarındaki kısayol işareti (ok) nasıl kaldırılır ve düzenlenir?

Bende işe yaramadı yapınca o kısım komple yok oluyor neyse sağlık olsun.

Regedit dosyası kısayolları bozdu. Uygulamayı yüklemeden nasıl düzeltebilirim?

teşekkürler

Hocam iyi günler, 2 saat once verdıgınız dosyalar dahilinde yaptığımda calışimıştı ancak tekrar bılgısayarı sımdı actıgımda uygulama simgeleri siyah kare halınde ıdı varsayılana cevırmeme ragmen hala aynı(varsayılana cevırıp resette attım) kayıt defterınden sılmemın bır yolu varmıdır yada farklı bır yol daha kolay falan

Programı kullanın.

Arkadaşlar güncel windows 11'de regedit yöntemi işe yaramıyor kısayol işaretini bozuyor maalesef, ayrıca kaldırdıktan sonra da birkaç sıkıntı yaşadım. Masaüstünde ve küçük simgelerde işe yaramakta ancak büyük simgelerde bozulmaya sebep oldu fotoğrafını bırakıyorum. Uğraşmayın uygulama yöntemini deneyin, o çalışmakta. Rehberi oluşturan dostum yardımın için teşekkür ederiz, ancak mesajı okuyorsan regedit dosyasını düzenleyebilir veya kaldırabilir misin?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-22 182542.png
    52,3 KB · Görüntüleme: 32

Rica ederim, kaldıramam. Hem forumda bu mümkün değil, hem de Regedit dosyası her bilgisayarda bozmuyor. Konunun en altında da bu durumu belirtmiştim.

Rica ederim, kaldıramam. Hem forumda bu mümkün değil, hem de Regedit dosyası her bilgisayarda bozmuyor. Konunun en altında da bu durumu belirtmiştim.
Anladım, evet belirtmişsin ancak regedit yöntemini kullanan herkes aynı sorunu yazmış. tüm bilgisayarlarda yaşanmasa bile bir sıkıntı olduğu bariz Ama dediğin gibi düzenleme seçeneği yokmuş ona dikkat etmemiştim)

Yani, benim bilgisayarda Regedit kullanmıştım. Sorun olmayan kişi zaten yazmaz, o yüzden sadece sorun oldu yazanlar göze daha çok geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…