G 

Gamiurams
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Elimde Sony MDR-XB900: Extra Bass kulaklık var. Bazen arkadaşlarla Skype konuşuyorum, bazende video çekiyorum. Elimde Trust marka masaüstü mikrofon var. Fakat çok kalitesiz bir mikrofon. Sesimi boğuk çıkarıyor, çatallaştırıyor vs. Zaten 10TL'ye almıştım. Aslında aklımda Mikrofonlu Kulaklık almak vardı. Fakat kulaklığım çok kaliteli. Piyasadaki çoğu mikrofonlu kulaklıktan daha iyi ses veriyor. O yüzden harici masaüstü mikrofon almaya karar verdim. Fakat adam akıllı bir şey bulamadım. Bütçe maksimum 100TL. Fakat en iyi kalite ve en iyi fiyat bir mikrofon alıyorum. Yani gidipte 100TL'ye gereksiz yere de basmak istemiyorum, 50TL'ye'de aynı kaliteyi verirse onu alırım. Ancak piyasada tanınmış mağazalarda çok seçenek yok. Genelde teknoloji mağaza sitelerinde var. Çok seçenek olduğu için ve marka bilgim olmadığı için size danışmak istedim. Ayrıcada bazı kürsü mikrofonları var. Onlar hoşuma gitti fakat bilgisayara bağlanabiliyor mu bilmiyorum. Bana uygun bir kulaklık tavsiye ederseniz sevinirim.
Masaüstü mikrofonları bu sitede bulmuştum.
Alışveriş: Mikrofon, Mikroport fiyat karşılaştırma - 1,10 - 95 TL

Masaüstü mikrofonları bu sitede bulmuştum.
Alışveriş: Mikrofon, Mikroport fiyat karşılaştırma - 1,10 - 95 TL