Masaüstü mü dizüstü mü?

Ugurhas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 aydır bu ikilemde gidip geliyorum. Kafam iyice karıştı. Kriterlerimi şöyle sıralayayım, lütfen bana tercih etmem gerekeni söyleyin. Öncelikle süper bir donanım istemiyorum, ultrada oynama takıntım yoktur ancak yeni oyunları da oynayabileyim. Bilgisayar başında 3-4 saat geçiririm en fazla, yani ısınma sorunu çok önemli değil. İnterneti çok fazla kullandığım için bu yönün kuvvetli olması şart. Aslında burdan hangi seçeneğin bana daha yakın olduğu az çok belli ama, dizüstü fiyatlarının sanki biraz fazla olması bana değerini haketmeyecek psikolojisi yaşatıyor hep. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar, şimdiden teşekkür ederim.

Ultra takıntın yoksa uygun bir Monster dizüstü alıp geri kalan paranla internet paketini yükseltebilirsin. İnternet yönü kuvvetli olmasını istiyorsan.

Masaüstünün tadı başkadır,eğer sadece o dediklerini yapıp taşımayacağım diyorsan kesinlikle masaüstü.
Evet galiba haklısın, taşıma gibi bir durum söz konusu değil o zaman masaüstü olması en mantıklısı. Peki hazır pc hakkında ne düşünüyorsun? Mesela asusun rog serisi alınabilir mi? Vatan'da var mesela,çok mu yüksek fiyat olarak onlar?

O fiyata çok çok daha iyi sistem toplanabiliyor hem dizüstü alsan bile topladığın masaüstü pc çok çok daha güçlü olacaktır.

Anladım. Ya burda ki kurallar da çok katı sanki biraz. Özelden de yazabilirsin yani çekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…