E Eymenakın Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 9. sınıf öğrencisiyim. Bu sene Deneyap'a başlayacağım ve ileride mühendis olmak istiyorum. Sizce masaüstü mü dizüstü mü almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2024
9. sınıf öğrencisiyim. Bu sene Deneyap'a başlayacağım ve ileride mühendis olmak istiyorum. Sizce masaüstü mü dizüstü mü almalıyım?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.446 Çözümler 18 Yer Batman 3 Eylül 2024 #2 Dizüstü.
Fynei Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 eğer öğrenciysen kesinlikle dizüstü öneriyorum her yerde ihtiyacın olacaktır özellikle mühendislik istiyorsan
eğer öğrenciysen kesinlikle dizüstü öneriyorum her yerde ihtiyacın olacaktır özellikle mühendislik istiyorsan
E Eymenakın Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #4 İlgilendiğiniz için teşekkürler.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.028 Çözümler 2 3 Eylül 2024 #5 Eymenakın dedi: 9. sınıf öğrencisiyim. Bu sene Deneyap'a başlayacağım ve ileride mühendis olmak istiyorum. Sizce masaüstü mü dizüstü mü almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sağlam bir dizüstü işinize yarar hocam.
Eymenakın dedi: 9. sınıf öğrencisiyim. Bu sene Deneyap'a başlayacağım ve ileride mühendis olmak istiyorum. Sizce masaüstü mü dizüstü mü almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sağlam bir dizüstü işinize yarar hocam.