Masaüstü mü Laptop mu ? Monster Abra A5 v2.1

Olmazsa olmaz bir parça değil fakat işletim sistemini içine kurarsanız diyeceksiniz.
Anladım teşekkür ederim

Hemen hemen kafamda bir şeyler oluşmaya başladı ama herkesin görüşü şu anda benim çok önemli konu hala günceldir yorum yazanlara teşekkür ederim

Böyle bir öneride bulunabilirim. Kasa, monitör, işlemci ve anakarttan kısıp SSD ve R9 290x ekledim.
Bir şey daha sormak istiyorum r290 ile r290x arasında ne gibi farklar var?

Oyunlarda daha çok Fps alırsınız. Buda daha uzun süre Ultra ayarlarda oynamak daha geç ekran kartı güncellemesi yapmak demek. (yeni ekran kartı almak anlamında)

Oyunlarda daha çok Fps alırsınız. Buda daha uzun süre Ultra ayarlarda oynamak daha geç ekran kartı güncellemesi yapmak demek. (yeni ekran kartı almak anlamında)
Peki benim kurduğum sistemde oyun bazında bir sıkıntı çıkar mı ekran kartı kasaya sığar mı ?

Hayır hiçbir sorun çıkmaz. Yazdığınız sistem yerine benim yazdığımı almak daha mantıklı.

Hayır hiçbir sorun çıkmaz. Yazdığınız sistem yerine benim yazdığımı almak daha mantıklı.
Şu anda karar vermiş durumdayım senin önerdiğin ve benim kendi topladığımdan alıntılar yaparak tekrar toplamayı düşünüyorum bunun için yeni konu açsam mı açarsam ceza yermiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…