Mujo Corhamzic Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 650 Çözümler 1 Yer Novipazar, Serbia Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #11 Damon Salvatore dedi: Windows 8.1 kullanıyorum. Ayrıca zaten rainmater kullanıyorum. Sadece temam farklı sizin temanızı merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Temadan kastınız duvar kağıdı mı anlayamadım affedersiniz?
Damon Salvatore dedi: Windows 8.1 kullanıyorum. Ayrıca zaten rainmater kullanıyorum. Sadece temam farklı sizin temanızı merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Temadan kastınız duvar kağıdı mı anlayamadım affedersiniz?
Hackerpat Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 12 GB Ram İntel i3-9100f işlemci Nvidia GT730 ekran kartı Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #12 Mujo Corhamzic dedi: Rainmeter ile özelleştirebilirsiniz. Örneğin masaüstüm: Eki Görüntüle 916275 Genişletmek için tıkla... Hocam sadece tek arka plan için mi yoksa 5-6 arka plan için yapabilir miyim?
Mujo Corhamzic dedi: Rainmeter ile özelleştirebilirsiniz. Örneğin masaüstüm: Eki Görüntüle 916275 Genişletmek için tıkla... Hocam sadece tek arka plan için mi yoksa 5-6 arka plan için yapabilir miyim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.921 Makaleler 5 Çözümler 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #13 Hackerpat dedi: Hocam sadece tek arka plan için mi yoksa 5-6 arka plan için yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yüzlerce tema var istediğinizi yapabilirsiniz. Örneğin arkadaşın masaüstü farklı iken benim rainmeter ile yaptığım masaüstü şu şekilde:
Hackerpat dedi: Hocam sadece tek arka plan için mi yoksa 5-6 arka plan için yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yüzlerce tema var istediğinizi yapabilirsiniz. Örneğin arkadaşın masaüstü farklı iken benim rainmeter ile yaptığım masaüstü şu şekilde:
Hackerpat Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 314 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 12 GB Ram İntel i3-9100f işlemci Nvidia GT730 ekran kartı Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #14 İki program buldum masaüstüm.