Masaüstü PC için internet bağlantısı

666743

Decapat
Selam. Yeni kasa aldım. Windows'u yükledim fakat laptoplardaki gibi internet bağlanmıyor. Sanırım internet üzerinden satın alacagım. USB mi yoksa adaptör mü alayım? Ping olmayacak çok iyi çekecek bir şey almam lazım önerileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasalarda zaten öyle bir özellik yok. Satın almanız gerekiyor, ekran kartı, işlemci, RAM satın aldığınız gibi.

Ping olmayacak ve çok iyi çekecek şekilde istiyorsanız kablolu olarak bağlanmanız gerekiyor. Zira neredeyse kayıp olmuyor. Bilgisayarınızda muhtemelen ethernet girişi vardır, bir kontrol edin. Yoksa evdeki internet hızınıza göre ethernet kartı bakalım.

Hocam kasalarda zaten öyle bir özellik yok. Satın almanız gerekiyor, ekran kartı, işlemci, RAM satın aldığınız gibi.

Ping olmayacak ve çok iyi çekecek şekilde istiyorsanız kablolu olarak bağlanmanız gerekiyor. Zira neredeyse kayıp olmuyor. Bilgisayarınızda muhtemelen Ethernet girişi vardır, bir kontrol edin. Yoksa evdeki internet hızınıza göre Ethernet kartı bakalım.

PC konusunda çok bilgili değilim ilk kasam oluyor ve hazır aldım araştırdım ve kablosuz Wi-Fi alıcı anten satılıyor USB adaptör bu işimi görür mü acaba Valorant FiveM Rust gibi oyunlar oynayacagım çok kötü etkiler mi?

PC konusunda çok bilgili değilim ilk kasam oluyor ve hazır aldım araştırdım ve kablosuz Wi-Fi alıcı anten satılıyor USB adaptör bu işimi görür mü acaba Valorant FiveM Rust gibi oyunlar oynayacagım çok kötü etkiler mi?
Hocam modeme olan uzaklığınıza bağlı. Arada bir oda bile olsa ping çıkabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı