Masaüstü PC Taşımak zararlı mı?

erdemerdem

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Antropolog, Çalgı Yapımcısı
Her gün işten eve, evden işe taşımak kasayı mahveder mi? Herkesin aklına en az bir kez gelmiştir :D Uygulayan var mı, hayal olarak kalması daha mı iyi? :D

Her gün işten eve, evden işe taşımak kasayı mahveder mi? Herkesin aklına en az bir kez gelmiştir :D Uygulayan var mı, hayal olarak kalması daha mı iyi? :D
Ekran kartını çıkarırsanız çok sorun olmaz. Ama bir darbe alırsa soğutucunuz veya ramlerinizde çıkabilir. Çıktığı gibi kırılma olasılıkları var.

İlk olarak hiç mi üşenmeyeceksin?😄 Kule soğutucu var ise, büyük ağır bir ekran kartı var ise dikkatli olmak lazım. Malum kasis, viraj, bozuk yolda savrulmasın. HDD'de varsa yine ekstra dikkatli olmak lazım.

Kasa ITX olursa daha iyi olabilir.
Ben her gün her gün yorulurum sök topla sök topla eziyetli bir iş benim için 😂 Ayrıca dikkatli taşıdıktan sonra bir sıkıntı olacağını da düşünmüyorum. 😂
Güç ve ethernet kablosunu takıp çıkarmak zor olmamalı. Klavye ve fareyi direkt USB girişine tak bitti. Bir de monitör için görüntü kablosu. :D

Ben her gün her gün yorulurum sök topla sök topla eziyetli bir iş benim için 😂 Ayrıca dikkatli taşıdıktan sonra bir sıkıntı olacağını da düşünmüyorum. 😂
Ekran kartı kolayca kırılabilir. Genelde vidalarla tam anlamıyla sabitleyemiyorsun ekran kartını. Ben ekran kartımı kasanın içinde oynatabiliyorum. Harddisk de sabitlediğinden emin ol, çünkü fiziksel hasarda verilerin hasar alabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı