THE_YORULMAZZZ
Hectopat
- Makaleler
- 1
Herkese iyi sosyaller. Aktif olarak Lenovo LOQ kullanıyorum. Memnunum ancak laptopu sadece iş için almıştım pek oyun oynamıyordum. Oyunlarıma geri döndüm aynı zamanda 3D modelleme işleri ile uğraşıyorum (mimari ve oyun alanında (3DS Max, Lumion, Unreal Engine vs.)). Ve şimdi yeni bir masaüstü toplamaya karar verdim. DDR5 bir sistem kuracağım yükseltme gibi durumlarda sorun yaşamamak için. Aşağıda kendi seçtiğim parçalar mevcut:
Bu seçtiğim ürünler sizce nasıl uyum olarak sorun yaşar mıyım sizce?
Daha önce defalarca PC topladım ancak bir süredir güncelden uzağım. Sizlerin fikirlerini ve tavsiyelerini dinlemek isterim.
Tavsiye edebileceğiniz sistemleri de görmek isterim.
Belirttiğim ürünler Gaming.gen.tr ürünleri ve bütçeme uygun olarak seçtiğim ürünler.
- Anakart: ASUS PRIME B760M-PLUS 7200MHz(OC)
- GPU: ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti OC 16GB GDDR7 128 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
- Monitör: ASUS TUF Gaming VG279Q5R 27 inç 200Hz 0.3ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
- CPU: Intel Core i5-14600KF Tray 5.3GHz 14 Çekirdek 24MB Önbellek 1700 İşlemci
- Kasa: Thermalright TL-M10 Vision Black ARGB Temperli Cam Mid Tower mATX Gaming Kasa
- Powesupply: ASUS PRIME 750W Bronze 80+ Güç Kaynağı
- RAM: Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 7200MHz RGB CL34 INTEL XMP 3.0 DDR5
- Sıvı soğutma: Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu
- Kasa fanı: Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm Siyah 3’lü Kasa Fanı
- M.2 SSD: Lexar NQ790 2TB NVMe PCIe Gen4 x4 Okuma 7000MB – Yazma 6000MB M.2 SSD
Bu seçtiğim ürünler sizce nasıl uyum olarak sorun yaşar mıyım sizce?
Daha önce defalarca PC topladım ancak bir süredir güncelden uzağım. Sizlerin fikirlerini ve tavsiyelerini dinlemek isterim.
Tavsiye edebileceğiniz sistemleri de görmek isterim.
Belirttiğim ürünler Gaming.gen.tr ürünleri ve bütçeme uygun olarak seçtiğim ürünler.