Masaüstü PC toplama

popu1er

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım ve Düzenleme
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 900, 1000 TL. civarında masaüstü PC toplamayı düşünüyorum sadece kasa bu bilgisayarda Pes ve Fifa serisi oynicam artı olarak Web Tasarım yapıcam donanım olarak önerileriniz nelerdir? Anakart, işlemci, ekran kartı, ses kartı, RAM vs... 1000 TL. geçmicek önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bu bütçeye ancak apu sistem olur. Normal sistem istiyorsan en az 1200-1300tl bütçen olması lazım. Ayrıca o bütçeye ses kartı falan alamassın. Sonuçta 1000tl değerinde sistem olucak. Sadece kaliteli bir ses kartı 300-400tl fiyatındadır.

Donanımdan anlamıyorum ses anakartın üzerindeki yeterli olurmuş sesi yoksayabiliriz.

Teşekkür ederim hocam.

Sırf bu konu üzerinden yardım beklemek yerine, açtığın konuya benzer konulara bakıp fikir edinebilirsin. 1000 TL civarı sistem toplamak için konu açmış olan arkadaşlarımız var.

İki kere aynı anakartın linkini koymuşsun. Ekrankartıda koymamışsın. Arkadaşım bu sistemi alabilirsin. Ama anakartı LE modeli olmayanı al. Ekrankartı olarakta ASUS HD 7790 al. Fiyat olarak 1200-1300tl civarına gelecektir.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar tamda düşündüğüm parçaları önerdiniz kafamdaki karışıklıktan kurtardınız beni bunları not alıyorum önerilen 2 sistemden birini bu hafta toplicam bütçeyide 1.200 TL'ye çıkardım. Konumda belirttiğim gibi oyun olarak fazla uçmuyorum Pes ve Fifa serilerinde sıkıntı yaşamiyim bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…