A Azstek Ziyaretçi 21 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben; Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Bu bağlantıdaki 64bitlik Windows 8.1'i indirdim. Youtube'de ki... Bu videoda laptopa kurarken kablosuz menüsü geliyor acaba masaüstü pcde bir sıkıntı yaratır mı ya da sadece laptopa özel bir şey mi masaüstünde de gelir mi? Yani ben Windows 8.1'i masaüstü pc'de rahatça kullanabilir miyim ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2014
Merhaba arkadaşlar ben; Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Bu bağlantıdaki 64bitlik Windows 8.1'i indirdim. Youtube'de ki... Bu videoda laptopa kurarken kablosuz menüsü geliyor acaba masaüstü pcde bir sıkıntı yaratır mı ya da sadece laptopa özel bir şey mi masaüstünde de gelir mi? Yani ben Windows 8.1'i masaüstü pc'de rahatça kullanabilir miyim ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 21 Mayıs 2014 #2 Kullanabilirsin. Kablosuz menüsü dediğin Wifi sanırım. Kablolu veya kablosuzda bağlansanız oraya girersiniz.
Kullanabilirsin. Kablosuz menüsü dediğin Wifi sanırım. Kablolu veya kablosuzda bağlansanız oraya girersiniz.
A Azstek Ziyaretçi 21 Mayıs 2014 #3 Sercan Canpolat dedi: Kullanabilirsin. Kablosuz menüsü dediğin Wifi sanırım. Kablolu veya kablosuzda bağlansanız oraya girersiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ben ordan bluethooth ve wifiyi açsam ne fark olur sanırım hiçbir şey değişmez ?
Sercan Canpolat dedi: Kullanabilirsin. Kablosuz menüsü dediğin Wifi sanırım. Kablolu veya kablosuzda bağlansanız oraya girersiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ben ordan bluethooth ve wifiyi açsam ne fark olur sanırım hiçbir şey değişmez ?
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 22 Mayıs 2014 #4 Kablolu bağlanırken kablosuza da açarsanız birisini iptal eder. Yanında Bluetooth da açarsanız bir sorun yaşamazsın.
Kablolu bağlanırken kablosuza da açarsanız birisini iptal eder. Yanında Bluetooth da açarsanız bir sorun yaşamazsın.
MANAVGAT Hectopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 18 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2014 #5 Çok faydalı bir video olmuş gerçekten. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2014
A Azstek Ziyaretçi 22 Mayıs 2014 #6 MANAVGAT dedi: çok faydalı bir video olmuş gerçekten.. Genişletmek için tıkla... Technopat sağ olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2014
MANAVGAT dedi: çok faydalı bir video olmuş gerçekten.. Genişletmek için tıkla... Technopat sağ olsun.