Masaüstü PC vs Laptop

SunRise

Centipat
Merhabalar arkadaşlar, öncelikle şöyle başlayayım, öğrenciyim ve günlük işlerimi halledebileceğim bir bilgisayara ihtiyacım var ve tabii ki oyunda oynamak istiyorum. Oynayacağım oyunlar ise Metin 2, CS:GO, Farming Simulator 2019, My Summer Car gibi oyunlar, yani bilgisayarı aşırı zorlamayan oyunlar. Bütçem biraz düşük, 500 TL kadar. Aklımda iki tane sistem var;
  • Letgo'da bulduğum, ekranı yok ama kasası sağlam. 4 GB DDR3 1600MHz ve i5 5200 ve Intel HD Graphics 5500 olan laptop, monitor bağlayıp kullanmayı düşündüm.
  • Yine Letgo'da bulduğum Q9400 işlemci, 4 GB RAM, GT 220 ekran kartı, MSI MSI G31M3-L anakart.
Aklımdaki sistemler bunlar, şimdi benim sorum şu; 2. sistemi alsam ve işlemciyi Intel E5450 ile değiştirsem istediğim oyunlarda iyi FPS alabilir miyim? 1. sistemi alsam istediğim oyunlarda hiç üzerinde oynama yapmadan iyi FPS verir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı