GAMEWOLF Hectopat Katılım 17 Mart 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #1 Herkese merhaba, 4.5G teknolojisinin mobile özel olduğunu biliyorum ama bir şekilde 4.5G masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir mi?
Herkese merhaba, 4.5G teknolojisinin mobile özel olduğunu biliyorum ama bir şekilde 4.5G masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir mi?
ECetin Hectopat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 258 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #2 Hayır. Ancak telefonlarda paylaşma özelliği ile desteklediği kadar verir sanırım.
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2016 #3 GAMEWOLF dedi: Herkese merhaba, 4.5G teknolojisinin mobile özel olduğunu biliyorum ama bir şekilde 4.5G masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Telefondan paylaşarak kullanabilirsiniz. Sanırım yakında Vinn Wifi gibi çözümlerin LTE/4G destekli modellerini de sunarlar.
GAMEWOLF dedi: Herkese merhaba, 4.5G teknolojisinin mobile özel olduğunu biliyorum ama bir şekilde 4.5G masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Telefondan paylaşarak kullanabilirsiniz. Sanırım yakında Vinn Wifi gibi çözümlerin LTE/4G destekli modellerini de sunarlar.
GAMEWOLF Hectopat Katılım 17 Mart 2016 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2016 #4 Teşekkürler, çok yardımcı oldunuz
Yabancı Kilopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 600 Makaleler 2 7 Nisan 2016 #5 Tüm cevapları bir videoda bulabilirsiniz. 4.5G Nedir? LTE-A ile İlgili Bilmeniz Gerekenler - Technopat
Tüm cevapları bir videoda bulabilirsiniz. 4.5G Nedir? LTE-A ile İlgili Bilmeniz Gerekenler - Technopat