Masaüstü PC'nin görüntüsünü laptopa yansıtma

Erennsss8

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçenlerde yeni bir PC aldım şu anlık monitörüm yok, yakında alacağım. Onu alana kadar masaüstü PC'min görüntüsünü laptopa yansıtmak mümkün müdür? Kasanın çıkışındaki HDMI'yi takıyorum laptoptada takıyorum fakat görüntü yok. Bu mümkün müdür?

Kablolu olarak mümkün değil maalesef. TV'niz var ise TV'ye bağlayın ya da ekran paylaşma uygulamalarını deneyin derim.

Laptop ekranı giriş ekranı değil çıkış ekranı kablosuz yansıtma ile mümkün ama önce kasayı mecburen görüntüleme aygıtına takıp ayarlaman lazım.

Laptop'un ancak TV kartı varsa içindeki ekrandan görüntü alınabilir. Diğer türlü HDMI ve VGA çıkışları içine görüntü veremezsiniz.
Ama ağ ya da kablosuz olarak görüntü aktarma yöntemleri olabilir.

Kablolu olarak mümkün değil maalesef. TV'niz var ise TV'ye bağlayın ya da ekran paylaşma uygulamalarını deneyin derim.

Bildiğin 1-2 ekran paylaşma uygulaması varsa soyler misin?

Laptoptaki HDMI portları çıkış içindir maalesef mümkün değil yani, TV ekranı ile deneyebilirsiniz.

Bildiğin 1-2 ekran paylaşma uygulaması varsa soyler misin?
Parsec. TeamViewer vb. programlara göre çok daha gecikmesiz çalışır. Uzun süredir kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Sadece ekranı izlemekle kalmazsanız isterseniz Gamepad/Klavye/Mouse'unuzu masaüstü PC'ye yönlendirip uzaktan kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…