BLCK_HCKR Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 147 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #21 Fako11 dedi: Kanka tam olarak nereden açtığını söyler misin aynı sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarında ilgili bölümde var. Sistem --> Ekran --> Grafikler
Fako11 dedi: Kanka tam olarak nereden açtığını söyler misin aynı sorunu ben de yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarında ilgili bölümde var. Sistem --> Ekran --> Grafikler
woeP Kilopat Katılım 15 Ağustos 2018 Mesajlar 154 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 2600x GPU: GIGABYTE GeForce RTX 2060 6GB RAM: 2x8GB 3MHz Anakart: B450M S2H Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #22 Bugün gelen NVIDIA Güncellemesiyle de düzelmemiş sorun. Mecbur DHGZ'yi kapadım
K Kaan Berkay Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #23 Eski sürüme dönünce sorun düzelmişti en son 526 versiyonu gelmiş güncellemeyle düzelmiştir diye tekrardan güncelledim sorun hala devam etmekte :/ woeP dedi: Dhgz'. Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiğiniz nedir acaba?
Eski sürüme dönünce sorun düzelmişti en son 526 versiyonu gelmiş güncellemeyle düzelmiştir diye tekrardan güncelledim sorun hala devam etmekte :/ woeP dedi: Dhgz'. Genişletmek için tıkla... Bu bahsettiğiniz nedir acaba?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #24 Kaan Berkay dedi: Bu bahsettiğiniz nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması.
Kaan Berkay dedi: Bu bahsettiğiniz nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması.
Dogueu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #25 Nihayet bugün gelen 526.98 sürümü ile sorun düzeltildi. Rahatça güncelleyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022
K Kaan Berkay Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 42 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #26 Dogueu dedi: Nihayet bugün gelen 526.98 sürümü ile sorun düzeltildi. Rahatça güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sonunda düzelmiş gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsiniz. İyi sosyaller. Kaan Berkay dedi: Evet sonunda düzelmiş gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsiniz. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Düzelmemiş arkadaşlar tekrar eski sürüme dönüyorum. GPU kullanımını %100 yapmıyor fakat oyunlarda ekran kaymasına falan sebep oluyor saçma saçma. Kaan Berkay dedi: Düzelmemiş arkadaşlar tekrar eski sürüme dönüyorum. GPU kullanımını %100 yapmıyor fakat oyunlarda ekran kaymasına falan sebep oluyor saçma saçma. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi. Son düzenleme: 17 Kasım 2022
Dogueu dedi: Nihayet bugün gelen 526.98 sürümü ile sorun düzeltildi. Rahatça güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet sonunda düzelmiş gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsiniz. İyi sosyaller. Kaan Berkay dedi: Evet sonunda düzelmiş gönül rahatlığıyla güncelleyebilirsiniz. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Düzelmemiş arkadaşlar tekrar eski sürüme dönüyorum. GPU kullanımını %100 yapmıyor fakat oyunlarda ekran kaymasına falan sebep oluyor saçma saçma. Kaan Berkay dedi: Düzelmemiş arkadaşlar tekrar eski sürüme dönüyorum. GPU kullanımını %100 yapmıyor fakat oyunlarda ekran kaymasına falan sebep oluyor saçma saçma. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi.