V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 [ÇÖZÜLDÜ] O kadar kasıyor ki Windows'ta ya da tarayıcıda gezemiyorum bile. Görev yöneticisinden baktım, masaüstü pencere yöneticisi %98 GPU kullanımına ulaşıyor. Sıkıntı ondan mı yoksa virüs falan mı var? Sistemim: GTX 1060 6 GB Max-Q Edition. Intel Core i7-8750H 16 GB Dual Channel RAM. 2 TB HDD 256 GB SSD. Son düzenleme: 6 Mayıs 2021
[ÇÖZÜLDÜ] O kadar kasıyor ki Windows'ta ya da tarayıcıda gezemiyorum bile. Görev yöneticisinden baktım, masaüstü pencere yöneticisi %98 GPU kullanımına ulaşıyor. Sıkıntı ondan mı yoksa virüs falan mı var? Sistemim: GTX 1060 6 GB Max-Q Edition. Intel Core i7-8750H 16 GB Dual Channel RAM. 2 TB HDD 256 GB SSD.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 6 Mayıs 2021 #2 Gereksiz yüksek, mining virüsü olabilir, tarama yapın.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 6 Mayıs 2021 #3 Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapın. Mining virüsü olabilir.
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #4 sleepinnice dedi: Gereksiz yüksek, mining virüsü olabilir, tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam daha bugün aldım ve 30 dakika önce formatladım nasıl girmiş olabilir .
sleepinnice dedi: Gereksiz yüksek, mining virüsü olabilir, tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam daha bugün aldım ve 30 dakika önce formatladım nasıl girmiş olabilir .
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Mayıs 2021 #5 : Kaspersky ile tarat kardeşim. Mining virüsünden şüpheleniyorum, bende maksimum 2% kullanıyor. Korsan kullanıyorsanız bu ihtimal fazla. ViayXs dedi: Hocam daha bugün aldım ve 30 dakika önce formatladım nasıl girmiş olabilir . Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverlarını kurdunuz mu, bazen saçma sorunlara sebep olabiliyor.
: Kaspersky ile tarat kardeşim. Mining virüsünden şüpheleniyorum, bende maksimum 2% kullanıyor. Korsan kullanıyorsanız bu ihtimal fazla. ViayXs dedi: Hocam daha bugün aldım ve 30 dakika önce formatladım nasıl girmiş olabilir . Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverlarını kurdunuz mu, bazen saçma sorunlara sebep olabiliyor.
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #6 Linuxginar dedi: Eki Görüntüle 1011172: Kaspersky ile tarat kardeşim. Mining virüsünden şüpheleniyorum, bende maksimum 2% kullanıyor. Korsan kullanıyorsanız bu ihtimal fazla. Ekran kartı driverlarını kurdunuz mu, bazen saçma sorunlara sebep olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurulu hocam.
Linuxginar dedi: Eki Görüntüle 1011172: Kaspersky ile tarat kardeşim. Mining virüsünden şüpheleniyorum, bende maksimum 2% kullanıyor. Korsan kullanıyorsanız bu ihtimal fazla. Ekran kartı driverlarını kurdunuz mu, bazen saçma sorunlara sebep olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kurulu hocam.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 6 Mayıs 2021 #7 Bende de %40GPU kullanımı gibi ani yükselişler başlıyor o uygulama yüzünden ama nadiren. Kesintisiz olması durumunda virüs olabilir.
Bende de %40GPU kullanımı gibi ani yükselişler başlıyor o uygulama yüzünden ama nadiren. Kesintisiz olması durumunda virüs olabilir.
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #8 Çılgınmehmet48 dedi: Bana da %40GPU kullanımı gibi ani yükselişler başlıyor o uygulama yüzünden ama nadiren. Kesintisiz olması durumunda virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlık çıkıyor hocam.
Çılgınmehmet48 dedi: Bana da %40GPU kullanımı gibi ani yükselişler başlıyor o uygulama yüzünden ama nadiren. Kesintisiz olması durumunda virüs olabilir. Genişletmek için tıkla... Anlık çıkıyor hocam.
Çılgınmehmet48 Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 989 Makaleler 1 6 Mayıs 2021 #9 ViayXs dedi: Anlık çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Anlıksa ve çok sık meydana gelmiyorsa şimdilik uğraşmaya gerek yok.
ViayXs dedi: Anlık çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Anlıksa ve çok sık meydana gelmiyorsa şimdilik uğraşmaya gerek yok.
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #10 Çılgınmehmet48 dedi: Anlıksa şimdilik uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ama anlık dediğim 7-8 saniyede bir.
Çılgınmehmet48 dedi: Anlıksa şimdilik uğraşmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Ama anlık dediğim 7-8 saniyede bir.