Masaüstü pencere yöneticisi fazla GPU kullanımı

yns53

Centipat
Hocam selam boştayken laptop fan açıyordu şüphelenip baktım, masaüstü pencere yöneticisi %30'lara falan çıkıyor durduk yerde. GeForce Experience'tan sürücüleri güncelleyeyim dedim sanki daha kötü oldu daha sık o değerlere çıkıyor çözümü nedir bilen var mı? Not: Sürücüleri güncelledikten sonra GPU kullanımı %40'lara çıktı.

Güncellemeyi yaptıktan sonra yeniden başlatayım dedim çözüldü artık çıkmıyor şimdi de Antimalware Service Executable diye bir servis belleği fazla kullanmaya başladı. Bir yeri yapıyorum başka yer patlıyor çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bahsettikleriniz sorun olarak görünmüyor. Antimalware executable servisi Windows dosyalarının güvende olduğunu doğrulayan belirli bir periyotta çalışan servistir. Sorun değil aksine sistemin düzgün çalışmasını sağlayan bir servis.

Önceden olan bir şey değildi bugün olmaya başladı bilgisayarın sürekli fan açıp kapaması sinir bozucu yeniden başlattıkdan sonra 1 saat yapmadı ama şimdi yine yapmaya başladı yeni güncellemeyle alakalı herhalde.

Sistem üzerinde bir uygulama ya da servis eklenirse bu tip kontrol servisleri çalışır. Büyük güncellemelerden sonra bu durumun yaşanmasıda normal. Eğer ki HDD kullanıyorsanız bu büyük bir sorun. SSD kullanıyorsanız bu kontrol işlemleri kısa sürecektir.

SSD kullanıyorum Microsoft'a da ticket attım yanıt bekliyorum. Çözülürse nasıl yaptığımı yazarım.

Antimalware service executable, windows defender koruma hizmetinin exesidir. 200 mb civarı ram kullanıyorsa sorun yok, önceden dikkatinizi çekmemiştir.

Antimalware Service Executable, Windows Defender koruma hizmetinin exesidir. 200 MB civarı RAM kullanıyorsa sorun yok, önceden dikkatinizi çekmemiştir.

Aynen dediğin gibi olmuş hocam 160 MB kullanıyor dikkatimi çekmemişti hiç teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…