A Arda.1221 Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mart 2021 #1 Masaüstü pencere yöneticisinin bu kadar fazla kulanması normal mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2021
Çözüm Revivmeooi 1 Nisan 2021 Arda.1221 dedi: Ekranı kapatmadım ve Uyku moduna almadım. Gene 4 GB veya 9 GB civarında dolaşıyor ve ara ara GPU kullanımı %50'ye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Hızlı başlatma modunu denetim masasından kapatın.
Arda.1221 dedi: Ekranı kapatmadım ve Uyku moduna almadım. Gene 4 GB veya 9 GB civarında dolaşıyor ve ara ara GPU kullanımı %50'ye çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Hızlı başlatma modunu denetim masasından kapatın.
2 211228 Kilopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 121 29 Eylül 2021 #11 Revivmeooi dedi: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Hızlı başlatma modunu denetim masasından kapatın. Genişletmek için tıkla... Aylardır bir sorunu çözemedim. Forumlarda orda burda farklı farklı yöntemler söylediler. Olmadı. Çok teşekkür ediyorum bunu yapmak sorunumu çözdü. Allah razı olsun. Artı 0 Eksi
Revivmeooi dedi: Bilgisayarınızı yeniden başlatın. Hızlı başlatma modunu denetim masasından kapatın. Genişletmek için tıkla... Aylardır bir sorunu çözemedim. Forumlarda orda burda farklı farklı yöntemler söylediler. Olmadı. Çok teşekkür ediyorum bunu yapmak sorunumu çözdü. Allah razı olsun.