Masaüstü sağ tık seçeneğinden ıntellij IDE uygulaması nasıl kaldırılır?

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Arkadaşlar bu ıntellij IDE'nin şeyini buradan nasıl kaldırabilirim?

WhatsApp Image 2021-12-28 at 16.50.31.jpeg

Programı kullanmıyorsanız kendisini kaldırmayı deneyin. Arama kısmına programın adını yazın ardından kaldıra basın. Sizi muhtemelen ayarlara ya da denetim masasına atacaktır. Oradan da kaldırabilirsiniz.

Program ekle ve kaldırdan kendisini kaldırırsan gider.

Kullanmam gerekiyor ama programı :D, oun ben de biliyorum yoksa.
Programı kullanmıyorsanız kendisini kaldırmayı deneyin. Arama kısmına programın adını yazın ardından kaldıra basın. Sizi muhtemelen ayarlara ya da denetim masasına atacaktır. Oradan da kaldırabilirsiniz.
kullanıyorum ne yazık ki :) hallettim ama sorun yok, programı install ederken add context menü kısmını tiklemiştim, tiki kaldırıp yeniden kurdum sorun çözüldü.
Program ekle ve kaldırdan kendisini kaldırırsan gider.
kullanıyorum programı ne yazık ki, hallettim ama sorun yok, programı install ederken add context menü kısmını tiklemiştim, tiki kaldırıp yeniden kurdum sorun çözüldü.

Kayıt düzenleyicisini açın ve alttaki adrese girin:
HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers\
Buradaki listelenen şeyler sizin masaüstünüzde sağ tıkladığınız zaman gördükleriniz.
Burdan isterseniz devre dışı bırakın isterseniz silin. Böylece kaldırmış olursunuz.

Recep Baltaş'ın anlattıklarını yaparak kaldırabilirsiniz: Buraya Tıklayın
sorunu çözdüm, benden kaynaklıymış. programı install ederken add context menu tikini işaretlemiştim. programı kaldırıp tekrar install ederken bu sefer tiki işaretlemedim ve sorun çözüldü. :)

sorunu çözdüm, benden kaynaklıymış. programı install ederken add context menu tikini işaretlemiştim. programı kaldırıp tekrar install ederken bu sefer tiki işaretlemedim ve sorun çözüldü. :)
Sevindim hocam. Çözüldü olarak işaretleyebiliyorsanız kendi mesajınızı işaretlemenizi öneririm. Olmuyorsa cevaplardan birini işaretlemeniz iyi olur. Aynı sorunu yaşayan biri çözümün burada olduğunu bilsin.

Sevindim hocam. Çözüldü olarak işaretleyebiliyorsanız kendi mesajınızı işaretlemenizi öneririm. Olmuyorsa cevaplardan birini işaretlemeniz iyi olur. Aynı sorunu yaşayan biri çözümün burada olduğunu bilsin.

Soru sormadığım için galiba, çözüm olarak işaretleme yeri çıkmıyor. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı