Üniversiteye geçeceğim için masaüstümü ortalama 14.000 civarına satıp üstüne 4-5 bin ekleyip 3060 laptop almayı planlıyorum.
Sizce mantıklı mıdır ? Laptop olduğu için ömrünün kısıtlı olmasından korkuyorum parça değişimi vb. yapılamıyor ama masaüstü bilgisayarım aşırı hantal
Bana kalırsa gezip sürekli seyahat etmiyorsan veya bölümünle alakalı değilse masaüstü PC'yi satıp laptopa geçmek akııllı bir insanın yapacağı hareket değildir. Ha bölüm gereği laptop alman gerekirse o ayrı.
Laptop kullanmak iyi ve bende laptop kullanıyorum ama ekrana bakarken çok sorun böcek geldiği zaman iz kalması sürekli bir toz sürekli bir bir tuş çıktımı çok sinir eder bir de space tuşu çıkmışa sürekli bir gevşeme çıkıklık olur.
HP Omen 15-en1014nt R5 5600h 16gb 1tb Ssd Rtx3060 144hz 15.6 Fhd Dos Taşınabilir Bilgisayar 434m6ea yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Bana kalırsa gezip sürekli seyahat etmiyorsan veya bölümünle alakalı değilse masaüstü PC'yi satıp laptopa geçmek akııllı bir insanın yapacağı hareket değildir. Ha bölüm gereği laptop alman gerekirse o ayrı.
Şu anki bilgisayarınız 14bin TL ettiğine göre büyük ihtimal 3060 dengi bir kart vardır diye tahmin ediyorum. 3060'lı bir laptop alsanız Max yüzde 10 performans farkı olur. Performans açısından bir fark hissetmezsiniz, hemde mobilite avantajı olur. Kronik sıkıntısı olan bir ürün denk gelmezse temiz kullanımda yine uzun ömürlü olur.