Selam dostum, daha önce çok uzun uzun konuşmuştuk hatırladım. Benim tavsiye şu olur, duvardaki illüstrasyon posterleri çerçevelere koyabilirsin. A5 ölçüsünde sanırım onlar. İnce laze kesim ahşap çerçeveler var çok güzel. Onların içine koyup arka duvara koyabilirsin.
Me you 1 Adet 15x21 Çerçeve - Mdf Çerçeve - Fotoğraf Çerçevesi - A5 Pvc'li Çerçeve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kablolama gayet güzel olmuş.
Monitör üstüne kesinlikle bir lamba şart. Onlar göze girmeyecek açıd aoluyorlar ve masayı gece oynarken falan gözleri rahatlatacak şekilde çok güzel aydınlarıyor. Ekstradan arkasındaki RGB de arka duvarı dilediğin renkte aydınlatır.
usb oyun lambası i̇ç mekan led bilgisayar işığı, rgb rüya gibi renkli ortam aydınlatması, dokunmatik kontrollü ayarlanabilir, göz koruma, yer tasarrufu sağlayan, pc oyunu/çalışma/kitap okumak için uygun ürününü Temu'da satın alın. office & school supplies üzerinde daha fiyatları keşfedin.
Eğer sadece elektrik vermen gereken USB cihazlar varsa, klasik çoğaltıcılar yerine direkt fişe takılan şarj istasyonları var.
ONESAN ROSE TEKNOLOJİ 24W-4.8A 5USB/3 TYPEC GİRİŞLİ HIZLI ŞARJ DESTEKLİ UZATMA KABLOLU USB ŞARJ İSTASYONU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ben bunu kullanıyorum. Saat, ledlere ek güç vs ne varsa işimi görüyor direkt prizden güç aldığı için.