Masaüstü simge ayarlarını düzeltme

snn35

Yoctopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
250 gb ssd 1 1 tb sdd kingston
Ekran kartı
rtx3050 8 gb zotac
Anakart
msi h310 m gaming plus
İşlemci
i3 8100 8.nesil intel
Arkadaşlar merhaba, masaüstü simge ayarları bölümündeki simgeleri nasıl düzeltebilirim? Teşekkür ederim. Bir türlü düzeltimedim yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    17,4 KB · Görüntüleme: 52
Masaüstüne gelmesini istediğin simgenin yanındaki kutucuğu işaretleyip uygulaya basınca o simge masaüstüne geliyor mu?

Simgelerin gözükmemesinden şikayetçi sanırsam. Windows onarma deneyebilirsiniz:

evet hocam onlarda sıkınıtı yok fotografta da görüdngü gibi normalde onlar yanyana olması gerekirken hepsi alt alta

evet hocam onlarda sıkınıtı yok fotografta da görüdngü gibi normalde onlar yanyana olması gerekirken hepsi alt alta

simgeler gözüküyor hocam ama normalde hepsi yan yana olması gerekirken hepsi alt alta sistem geri yükleme yaptım yemedi ekran kartı ve diger drvierlar hepsi güncel format atsam acaba düzelirmi diye düsünüyorum

Masaüstüne gelmesini istediğin simgenin yanındaki kutucuğu işaretleyip uygulaya basınca o simge masaüstüne geliyor mu?
evet hocam onlarda bir skıntım yok sadece neden böyle bir problem oldu valla tek carem buraya yazmak kaldı ondan rahatsız ediyorum sizi

Hocam dediğinizden hiçbir şey anlamadım. Fotoğraf atar mısınız?
hocam normalde simge ayarları hepsi yan yana olur bilgisyar geri donusum kutusu vs fakat görselde görüldügü gibi hepsi alt alta geliyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    17,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…