turkues Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #1 Masaüstündeki simgeleri yer değiştiremiyorum. Bazı yerlere baktım ama oralarda da tekrar kendisi ayarlıyormuş. Bende öyle bir şey yok. Sol tıka basılı tutup bir yere sürüklüyorum ama gitmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2021
Masaüstündeki simgeleri yer değiştiremiyorum. Bazı yerlere baktım ama oralarda da tekrar kendisi ayarlıyormuş. Bende öyle bir şey yok. Sol tıka basılı tutup bir yere sürüklüyorum ama gitmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 15 Ocak 2021 #2 Boş bir yerde sağ tık yapın ve görünüm seçeneğinden simgeleri otomatik düzenle seçeneğini kaldırın. Artı 0 Eksi
KS KS turkues Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #3 Mike_Wazowski dedi: Boş bir yerde sağ tık yapın ve görünüm seçeneğinden simgeleri otomatik düzenle seçeneğini kaldırın. Genişletmek için tıkla... O seçenek kapalı. Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski dedi: Boş bir yerde sağ tık yapın ve görünüm seçeneğinden simgeleri otomatik düzenle seçeneğini kaldırın. Genişletmek için tıkla... O seçenek kapalı.
ahmeytheyt Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #4 Masaüstüne sağ tıkla görünüme götür fareyi oradan otomatik düzenleyi kapat gidecektir. Kılavuz çizgisiymiş o. Artı 0 Eksi
Masaüstüne sağ tıkla görünüme götür fareyi oradan otomatik düzenleyi kapat gidecektir. Kılavuz çizgisiymiş o.
KS KS turkues Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #5 ahmeytheyt dedi: Masaüstüne sağ tıkla görünüme götür fareyi oradan otomatik düzenleyi kapat gidecektir. Genişletmek için tıkla... O seçenek kapalı. Artı 0 Eksi
ahmeytheyt dedi: Masaüstüne sağ tıkla görünüme götür fareyi oradan otomatik düzenleyi kapat gidecektir. Genişletmek için tıkla... O seçenek kapalı.
ahmeytheyt Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 258 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #6 turkues dedi: O seçenek kapalı. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya bende öyle değil. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 350,5 KB · Görüntüleme: 75 Artı 0 Eksi
KS KS turkues Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #7 ahmeytheyt dedi: Nasıl ya bende öyle değil. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım ki güncelleme yaptım öyle oldu. Artı 0 Eksi
ahmeytheyt dedi: Nasıl ya bende öyle değil. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım ki güncelleme yaptım öyle oldu.
G gchopur Femtopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 26 15 Ocak 2021 #8 Ayarlarınızı bu şekilde yapar mısınız? Boş bir yere sağ tıklayıp görümden ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 15 Ocak 2021 #9 Otomatik düzenleyi kapatın. Artı 0 Eksi
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 15 Ocak 2021 #10 gchopur dedi: Ayarlarınızı bu şekilde yapar mısınız? Boş bir yere sağ tıklayıp görümden ulaşabilirsiniz. Eki Görüntüle 836799 Genişletmek için tıkla... Brexit dedi: Eki Görüntüle 836810 Otomatik düzenleyi kapatın. Genişletmek için tıkla... Kör müsünüz? Zaten kapalı olduğunu söylüyor. Artı 0 Eksi
gchopur dedi: Ayarlarınızı bu şekilde yapar mısınız? Boş bir yere sağ tıklayıp görümden ulaşabilirsiniz. Eki Görüntüle 836799 Genişletmek için tıkla... Brexit dedi: Eki Görüntüle 836810 Otomatik düzenleyi kapatın. Genişletmek için tıkla... Kör müsünüz? Zaten kapalı olduğunu söylüyor.