Masaüstü sistem dolandırıcılığı

Dostum o paraya daha güzel bir bilgisayar toplayabilirdin, gerçi i3 8100 bile 800₺ olmuş ama 2. Elden vs her türlü halledebilirdin. Olan olmuş, güle güle kullan

Amcacım ve ablacım bakın bu çocuk yalan söylemiyor o sistemdeki i7 işlemci 10 yıllık o işlemciden sonra daha iyileri çıktı hemde onlarca.

Babana ve ablana okut bunu.

Dostum o paraya daha güzel bir bilgisayar toplayabilirdin, gerçi i3 8100 bile 800₺ olmuş ama 2. Elden vs her türlü halledebilirdin. Olan olmuş, güle güle kullan
2.938TL ye GTX1060 6GB i3-8100 8GB RAM h310m-a anakart alınıyor konusunu açtım birazdan onaylanır. Ben de rastgele gezerken gördüm acayip bir fırsat.

2.938TL ye GTX1060 6GB i3-8100 8GB RAM h310m-a anakart alınıyor konusunu açtım birazdan onaylanır. Ben de rastgele gezerken gördüm acayip bir fırsat.
Sanırım o biraz imkansız, sakat olabilir. 600₺ 8 GB RAM, 1060 6GB zaten 2000₺+, anakart 400 falandır sanırım; işlemci, kasa, PSU nerede? Biraz riskli.

Forumda herkes kazıkladığını söylüyor ikna olur heralde.

Bu Turbox kadar dolandırıcı marka yok adamlar bildiğin laptop anakartı işlemcisi kullanıyor yazık günah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…