Masaüstü sistem mi alınmalı yoksa üniversiteye yönelik laptop mu?

pc5858585

Decapat
Şu an 10.sinifim ve zar zor ailemi PC almaya ikna ettim ama masaüstü alacaktım lakin aklıma üniversite geldi. Universitede laptop bana lazim olur mu? Çünkü hem laptop hem masaüstü aldiracak bütçemiz yok, bunun farkındayım. İleride de kolaylik olması açısından sizce hangisi daha makul? Üniversite ye giden abilerim ablalarim bana yardımcı olabilir mi? Yazılım bilgisayar mühendisliği gibi bir alanda okumak istiyorum.

Hocam merhabalar, laptop heryere taşınabildiğinden mütevellit işinizi daha çok görecektir. Laptop almanızı öneririm, özellikle AMD işlemcili olursa daha güzel olabilir. Başarılar.

3 yıl kullanacağın için masaüstü alıp üniversiteye geçerken satabilirsin, ancak bu sattığın ücret laptop almaya yeter mi bilemiyorum. Bence laptop alın kafanız rahat olsun.

Şu an 10.sinifim ve zar zor ailemi PC almaya ikna ettim ama masaüstü alacaktım lakin aklıma üniversite geldi. Universitede laptop bana lazim olur mu? Çünkü hem laptop hem masaüstü aldiracak bütçemiz yok, bunun farkındayım. İleride de kolaylik olması açısından sizce hangisi daha makul? Üniversite ye giden abilerim ablalarim bana yardımcı olabilir mi? Yazılım bilgisayar mühendisliği gibi bir alanda okumak istiyorum.

Hocam onu bence siz karar vermelisiniz ama tabii ben evde duracağım derseniz masaüstü ben arkadaşıma gideceğim okula götüreceğim derseniz laptop ben sizin yerinizde olsam laptop alırdım ama kesinlikle masaüstü daha iyi. Evet kafanız karıştı biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı