E enolimik Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben PC montajı hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Technopat'ta rehber videosu falan var mı, her şeyi anlatan? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2015
Merhaba arkadaşlar. Ben PC montajı hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Technopat'ta rehber videosu falan var mı, her şeyi anlatan?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #2 Bu rehberi izleyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu rehberi izleyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A AsusROG58 Ziyaretçi 7 Şubat 2015 #3 Recep Abi birçok video çekti. Onları izleyebilirsin. Videolar burada: Technopat - YouTube