Masaüstü sistem nasıl satılabilir?

özge izgin

Yoctopat
Daha fazla  
Masaustu bilgisayarimin monitor ve kasasini satmak istiyorum, internetten fiyat arastirip oyle bir fiyat vermek istiyorum. Monitoru buldum galiba o da biraz supheli ama kasa hakkinda hiçbir şey bulamadim. Ozelliklerine bakmayi falan da asla bilmiyorum, anlamıyorum da zaten. Beni yonlendirip yardımci olabilecek var mi?
Dipnot: Bilgisayarı set olarak atom bilisimden aldim monitorun markası Dragos, kasamın sekli degisik asimetrik bir kasa ama asla bulamadım atom bilisimin sitesinden, alalı 2-3 yil oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartına bakmak için GPUz, işlemciye bakmak için direkt olarak masaüstünde bulunan bilgisayar ikonuna sağ tıklayıp özelliklere basman gerekir. Ram'de orada yazar.

Hatta direkt olarak Windows tuşu + R tuşuna basıp msinfo32.exe yazısını yazıp oradan bilgisayar özelliklerini öğrenebilirsin.

YouTube üzerinden PC özelliklerinize nasıl bakacağınıza bakıp ardından görsellerini çekip yakından uzaktan sonrasında sahibinden Letgo gibi sitelere ekleyebilirsiniz.

msinfo yazinca cikan bu
bu da bilgisayara sag tik ozellikler yapinca cikan, bunlara bakarak bi fiyat tarzı bisey tahmini yapabilir misin rica etsem

WİN + R tuşuna basıp dxdiag yazar mısın? Orada özellikler yazar.

boyle bisey cikti

YouTube üzerinden PC özelliklerinize nasıl bakacağınıza bakıp ardından görsellerini çekip yakından uzaktan sonrasında sahibinden Letgo gibi sitelere ekleyebilirsiniz.
baksam da anlmiyorum tesekkurler yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…